preluare arhiva
-
Re: preluare arhiva
multumesc ptr ajutor
ne bucuram ca ai reusit 

-
Nu cred ca mai are cineva rabdare sa citeasca ce am scris eu la inceput asa ca o sa incerc sa fiu mai scurta...
Ptr ca nu reuseam sa preiau arhiva conta de la fosta contabila,am lucrat in program doar salariatii-revisalul,preluat de la ITM...la care normal am adaugat contracte noi,incetari etc de cand am preluat.Azi mi-a dat toat arhiva conta,iar la salariati sunt ce era pana sa incep eu.
Intrebare: pot sterge toti salariatii din arhiva preluata acu si sa refac revisalul la zi din salvarile XML ale mele?
Se strica ceva?
Ptr ca nu reuseam sa preiau arhiva conta de la fosta contabila,am lucrat in program doar salariatii-revisalul,preluat de la ITM...la care normal am adaugat contracte noi,incetari etc de cand am preluat.Azi mi-a dat toat arhiva conta,iar la salariati sunt ce era pana sa incep eu.
Intrebare: pot sterge toti salariatii din arhiva preluata acu si sa refac revisalul la zi din salvarile XML ale mele?
Se strica ceva?
Eu zic sa creezi o firma noua, unde sa restaurezi baza ei de date si continua sa lucrezi acolo, iar cel vechi (unde ai lucrat numai tu) sa-l ai de siguranta.
-
Understand...dar am introdus intr-o luna vreo 10 salariati si inca vreo 12 incetari...
...
Cred ca ma uit in baza mea si le intruc..ce sa fac

Cred ca ma uit in baza mea si le intruc..ce sa fac
Introduci salariatii. Poti sa incerci importul de salariati dar din cauza diferentelor de coduri este posibil ca importul sa nu se realizeze cum ar trebui.