actualizare stocuri

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
barthaj846

actualizare stocuri

#1 Mesaj de barthaj846 »

Lucrez cu acest program din 01.01.2014. La configurarea societatii,preluare stocuri initiale nu au fost introduse stocurile de natura obiectelor de inventar date in folosinta pe gestiuni ,cantitativ-valoric. Incepand cu 01.01.2015 vreau sa tin evidenta acestor stocuri ,pe gestiuni, in programul SAGA,dar nu reusesc sa introduc stocurile initiale.Imi puteti da o sugestie cum sa preiau aceste stocuri pe gestiuni?
Ultima oară modificat Mie Feb 25, 2015 12:59 pm de către barthaj846, modificat de 2 ori în total.

fagarasa176

Re: actualizare stocuri

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Obiectele de inventar date in folosinta nu se preiau la stocuri initiale
Faci 8035=999
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

herganiec

Re: actualizare stocuri

#3 Mesaj de herganiec »

faceti o salvare,
- incercati sa le incarcati prin operatii speciale si apoi sa le dati in folosinta pe locatii sau salariat, dar cu data de 31.12.2014
-Daca genereaza NC le gasiti in operatii-articole contabile si le stergeti ca sa nu va afecteze balanta sau inchiderea la decembrie.
verificati apoi situatia obliectelor de inventar- in folosinta. Daca e ok ramane asa daca nu restaurati salvarea pe care ati facut-o la inceput si nu aveti nici o problema.

Succes.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns