Modificare format factura

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tomae60

Modificare format factura

#1 Mesaj de tomae60 »

Buna ziua
Am actualizat ultima versiune al programului (460) si in formatul de factura, in care avem informatii suplimentare inscrise in factura, care dupa actualizare chiar daca le inscriu si le bifez in configurare formular, nu imi apar la vizualizare/printare; iar in configurare formular nu mai pot sa modific cotele de rand si coloana unde vor aparea acestea, cotele imi apar pe fond grii si nu mai pot sa le modific pentru a le aseza unde vreau eu in formularul de printare.
Poate sa ma ajute cineva ? Sau trebuie sa iau legatura cu cei de la Saga ?
Multumesc

balazse

Re: Modificare format factura

#2 Mesaj de balazse »

Unde ai trecut exact acele informatii suplimentare? ca exista mai multe locuri.

tomae60

#3 Mesaj de tomae60 »

In primul formular in fereastra "Tiparire facturi & avize" ... am reusit sa modific parametri de tiparire, dar informatiile suplimentare 1 apar corect, iar cele inscrise in informatiile suplimentare 2 si 3 apar in josul paginii, chiar daca facura are doar o pozitie. Am modificat parametrii in mai multe rinduri dar tot in josul paginii imi apar ...

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Mai sus ai trecut ca nu apar, iar acum zici ca apar dar nu acolo unde doresti tu.
Sincer sa fiu nici nu imi amintesc sa se fi putut modifica vreodata locul unde sa apara acele informatii.
Inf supl.1 apar intre produse/servicii si total factura, inf supl.2 apare in josul paginii, iar inf supl.3 sub total factura, astea la format A4.

tomae60

#5 Mesaj de tomae60 »

Pina la versiunea 458 informatiile suplimentare apareau una sub alta intre articole/servicii si totalul facturii, acum cu versiunea 460 informatiile suplimentare 1 apar intre articole/servicii, informatiile suplimetare 2 in josul paginii si informatiile suplimentare la terminarea formularului de factura ... si da am reusit intre timp sa modific parametrii astfel : se debifeaza "Tiparire fara formular" si in acel moment ai acces la parametrii din configurare formualr, dupa care revii in fereastra de tiparire , bifezi din nou "Tiparire fara formular" si iti apar toate optiunile iniatiale iar in configurare formular raman parametrii setati mai sus. Problema este de ce in aceasta versiune nu mai apar informatile suplimentare una sub alta ca in versiunile anterioare :(

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Cu vers.458 s-a modificat formatul si care nu se va modifica.
Trebuie sa te descurci cu noile optiuni.

Scrie răspuns