Buna. Am si eu o problema :
Pe Saga B.3.0 aveam introdusa o entitate. Am renuntat la ea dar mai am nevoie sa mai listez cate ceva de pe ea. In momentul de fata nu mai am licenta platita. Am dat din greseala salvarea datelor pentru entitatea respectiva.
Acum cand dau sa deschid saga B se deschide :
DO - Look in : SAGA B.3.0 - unde imi apar urmatoarele directoare :
--- 0001
--- clona
--- Free Tab
--- salv_bd
Cum sa fac sa mai pot intra din nou sa listez ce am nevoie fara sa cumpar licenta ?
Va multumesc anticipat !
RECUPERARE DATE
Re: RECUPERARE DATE
ai probleme la programul saga. normal ar trebui actualizat cu aceeasi versiune SAGAB care ati avut-o ca sa se "repare", apoi ati putea accesa datele dorite.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- Administrator
Eroare indica o defectiune la executabilul programului (cel mai probabil, a fost afectat de un virus sau de o defectiune a hardului), deci nu are nicio legatura cu salvarea datelor.
-
Daca e o eroare de hard sau cauzata de un virus...as putea sa transfer cumva baza de date pe Saga C, sa spunem,-Saga C nu e afectat- ca sa pot vizualiza firma. Daca se poate ...cum se face acest transfer ? Multumesc.
Nu sunt compatibile SAGAB cu SAGAC ni cu SAGA PS. Tocmai de aceea sunt variante diferite.
V-am sugerat sa reinstalati SAGAB (versiunea care o aveati pe calcualtor) inainte de a aparea eroarea aceea, tot in aceeasi locatie si apoi veti putea sa vedeti datelele firmei dorite.
Nu sunt afectate datele doar programul Saga.. cel mai probabil executabilul.
V-am sugerat sa reinstalati SAGAB (versiunea care o aveati pe calcualtor) inainte de a aparea eroarea aceea, tot in aceeasi locatie si apoi veti putea sa vedeti datelele firmei dorite.
Nu sunt afectate datele doar programul Saga.. cel mai probabil executabilul.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”