eroare fatala
-
eroare fatala
buna ziua
la actualizare baza de date mesaj eroare la conversie baze de date .....ati mai intampinat asemenea probleme , va rog stiti intre ce ore raspund la telefon operatori din saga ?
multumesc
la actualizare baza de date mesaj eroare la conversie baze de date .....ati mai intampinat asemenea probleme , va rog stiti intre ce ore raspund la telefon operatori din saga ?
multumesc
Re: eroare fatala
Dați mail la suport, pentru ca mailurile se primesc la orice oră.
Puteți verifica pe site programul de asistență în pagina de contact.
Cum e o perioadă aglomerată mai ales cu cei care sună pentru 112, trebuie sa insistați.
Puteți verifica pe site programul de asistență în pagina de contact.
Cum e o perioadă aglomerată mai ales cu cei care sună pentru 112, trebuie sa insistați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Pentru TomaC
Din pacate eu n-am gasit programul de lucru de asistenta in pagina de contact (desi de multe ori ar fi util sa il stim).
Din pacate eu n-am gasit programul de lucru de asistenta in pagina de contact (desi de multe ori ar fi util sa il stim).
Multumesc (desi asa stiam ca si sambata se lucreaza intr-un anumit interval cu publicul). 

Chiar daca nu "lucrează cu publicul", dacă trimiți e-mail, poți avea plăcuta surpriză să-ți răspundă prompt la sesizare.
Mie mi-au răspuns la vreo două emailuri pe la ora 23, iar la unul chiar la ora 5:57.
Saga nu doarme, Saga veghează !
Mie mi-au răspuns la vreo două emailuri pe la ora 23, iar la unul chiar la ora 5:57.
Saga nu doarme, Saga veghează !
https://adilupita.wordpress.com/
NU POT DESCHIDE PROGRAELE SAGA C SI PC . IMI DA URMATORUL MESAJ MSVCR71.DLL NU SE GASESTE
mai postați de vreo 7-8 ori.. credeți că merge mai repede? ..vi s-a raspuns deja..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Salut, In relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate, programul SIUI PARA trimite formatul de Factura precompletat. Aceasta contine toate datele Furizor, beneficiar. Aceasta FActura vine cu o serie cre tine de istoricul de contract! Eu trebuie sa complletez suma (validata) si semnatura electronica. La trimiterea Facturii in e-factura, platforma Smartbill pastreaza o inseriere unica ce nu corespunde cu seria emisa de Casa de Sanate. ( ex ABCD 0079 in Smartbill, ABCD 0357 in sistemul SIUI al Casei de Sanatate). Cum pot alinia seriile la ceeasi Factura pentru ca, fireste, nu sunt identice?
Întrebi aici cum să lucrezi în SmartBill?