E-factura+semnatura electronica
Re: E-factura+semnatura electronica
Bifați opțiunea "Cu trimitere în SPV" din ecranul e-Factura.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua,
Facturez servicii contabile ,am mesajul,,exista erori de depunere sau generare.Verificati aceste facturi'.Am nevoie pentru facturare de fgo ?
va multumesc
Facturez servicii contabile ,am mesajul,,exista erori de depunere sau generare.Verificati aceste facturi'.Am nevoie pentru facturare de fgo ?
va multumesc
Verificați ce erori, nu aveți nevoie de FGO.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua. pana acum am transmis facturile in e-factura cu semnatura electronica a contabilei . as vrea sa fac eu o semnatura elctronica...cum modific in saga acest lucru?trebuie sa generez alt cod de acces in spv nu? va multumesc
- chirigiui509
1) solicitați și obțineți o semnătură electronică pe bază de certificat calificat;
2) suplimentar, autoritatea emitentă a semnăturii vă va elibera (la cerere) un document de confirmare pentru ANAF (în majoritatea cazurilor documentul se poate obține online);
3) parcurgeți procedura de înrolare în SPV (potrivit poziției dumneavoastră de reprezentant legal sau împuternicit al societății);
4) în SAGA, mergeți în secțiunea e-factura și generați un nou cod de acces în SPV (valabilitatea acestuia este de 60 de zile);
5) în situația în care facturați și prin intermediul altor aplicații, efectuați și acolo actualizarea de la punctul 4.
Succes!
2) suplimentar, autoritatea emitentă a semnăturii vă va elibera (la cerere) un document de confirmare pentru ANAF (în majoritatea cazurilor documentul se poate obține online);
3) parcurgeți procedura de înrolare în SPV (potrivit poziției dumneavoastră de reprezentant legal sau împuternicit al societății);
4) în SAGA, mergeți în secțiunea e-factura și generați un nou cod de acces în SPV (valabilitatea acestuia este de 60 de zile);
5) în situația în care facturați și prin intermediul altor aplicații, efectuați și acolo actualizarea de la punctul 4.
Succes!
-
in e-factura apar facturile primite doar pe o perioada de 30 zile!apoi dispar din lista ele regasindu-se in directorul fact primite!
in cazul in care le descarcam dupa o perioada mai mare de 30 zile...se pot readuce in lista toate cele apartinand lunii anterioare de exemplu?...
in cazul in care le descarcam dupa o perioada mai mare de 30 zile...se pot readuce in lista toate cele apartinand lunii anterioare de exemplu?...
Poti sa setezi la maxim 60 de zile.