program saga
program saga
Buna seara,as vrea sa stiu daca pt 2 calculatoare ale aceleasi firme trebuie cumparate 2 programe SAGA.Multumesc.
Re: program saga
Da daca sunt separat. Daca sunt in retea atunci nu e nevoie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
De curand am migrat in Saga web ,ma intereseaza daca pot sa renunt la Saga Web ,sa revin la Saga destop normal ,cum era inainte
da. se poate.. sunt explicate.. tutoriale.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
De ce vreti sa renuntati la Saga Web?ciripaniucv189 scrie: ↑Sâm Feb 03, 2024 9:28 pm De curand am migrat in Saga web ,ma intereseaza daca pot sa renunt la Saga Web ,sa revin la Saga destop normal ,cum era inainte
-
Pai am trecut la Saga web fara sa ma consult cu contabila mea,si dupa...i-am spus.Ea a zis ca nu trece pe Web,din diferite motive,am vrut sa-i trimit o baza de date si era mai mare decat de obicei,cam 30 mega,nu a mers decat cu Google drive.Problema este urmatoarea,daca eu sunt pe Web iar dansa pe Destop,poate sa o deschida fara sa-i afecteze programul ,mai are si alte firme...?Multumesc mult !
Au viața mea...
Trebuia să discutați cu contabila prima dată. Dar ca idee, dânsa poate configura programul ca la accesarea bazei de date a firmei dvs să știe că e în web. Și poate culege date salvându-se în web.
Trebuia să discutați cu contabila prima dată. Dar ca idee, dânsa poate configura programul ca la accesarea bazei de date a firmei dvs să știe că e în web. Și poate culege date salvându-se în web.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Se spune „Of viața mea...!!!”.