Buna ziua,
Va consult,care este modalitatea de transfer si preluare a datelor de la o firma cu contabilitate primara(are licenta c+s) la societatea de contabilitate care prelucreaza si executa balanta si declaratiile (avand licenta c ).Va multumesc TM
import sau restaurare
Re: import sau restaurare
primiți arhiva de la ei, apoi la dvs faceți DIVERSE-> IMPORT DATE-> Adaugare din arhiva Saga-> alegeți arhiva primită și selectați perioada de import date și din dreapta ce vreți să importați..intrari, ieșiri..etc...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
calculatorul meu s-a virusat.De fapt mi-a criptat cineva datele. Am vreo sansa sa-mi recuperez datele?
daca ai o arhiva valida care se poate restaura de pe stick sau altceva... da.. daca nu.. o iei de la implementare..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am preluat balanta initiala la dec 2024 si am inregistrat pana la zi documentele in program. Nu reusesc sa inchid balanta. Oare ce am gresit.
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am preluat balanta initiala la dec 2024 si am inregistrat pana la zi documentele in program. Nu reusesc sa inchid balanta. Oare ce am gresit.
Multumesc
Cum nu reușiți să închideți balanța?
aveți erori.. nu se inchide vreun cont ? explicati.
aveți erori.. nu se inchide vreun cont ? explicati.
Am urmatorul caz :
Un Partener lucreaza pe saga in mod server. Eu am Saga tot in mod server. Cum import intrarile/iesirile pentru ca vad ca da eroare din Diverse ?
Prima eroare : String is too long to fit 1903
Apoi urmeaza : Operator/operand type mismatch 107
Apoi : Operator/operand type mismatch
Apoi iar : Operator/operand type mismatch 107
Iar apoi : Programul nu s-a putut conecta la baza de date DBNAME=127.0.0.1/3060:D:\RA\SAGA C.3.0\IMPORT\....\cont_baza.fdb;CHARSET=WIN1252;Client=D:\RA\SAGA C.3.0\FbClient\fbclient.dll Operator/operand type mismatch.
Apoi Eroare la conversie ... tabela ALARME, nr err 1466 Connection Handle is invalid Tabela D:\RA\SAGA C.3.0\STRUCTURA.DBF
Mentionez ca arhiva se dezarhiveaza corect si contine cont_baza.fdb
Un Partener lucreaza pe saga in mod server. Eu am Saga tot in mod server. Cum import intrarile/iesirile pentru ca vad ca da eroare din Diverse ?
Prima eroare : String is too long to fit 1903
Apoi urmeaza : Operator/operand type mismatch 107
Apoi : Operator/operand type mismatch
Apoi iar : Operator/operand type mismatch 107
Iar apoi : Programul nu s-a putut conecta la baza de date DBNAME=127.0.0.1/3060:D:\RA\SAGA C.3.0\IMPORT\....\cont_baza.fdb;CHARSET=WIN1252;Client=D:\RA\SAGA C.3.0\FbClient\fbclient.dll Operator/operand type mismatch.
Apoi Eroare la conversie ... tabela ALARME, nr err 1466 Connection Handle is invalid Tabela D:\RA\SAGA C.3.0\STRUCTURA.DBF
Mentionez ca arhiva se dezarhiveaza corect si contine cont_baza.fdb