import sau restaurare

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
takom

import sau restaurare

#1 Mesaj de takom »

Buna ziua,
Va consult,care este modalitatea de transfer si preluare a datelor de la o firma cu contabilitate primara(are licenta c+s) la societatea de contabilitate care prelucreaza si executa balanta si declaratiile (avand licenta c ).Va multumesc TM

herganiec

Re: import sau restaurare

#2 Mesaj de herganiec »

primiți arhiva de la ei, apoi la dvs faceți DIVERSE-> IMPORT DATE-> Adaugare din arhiva Saga-> alegeți arhiva primită și selectați perioada de import date și din dreapta ce vreți să importați..intrari, ieșiri..etc...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

petrovl296

#3 Mesaj de petrovl296 »

calculatorul meu s-a virusat.De fapt mi-a criptat cineva datele. Am vreo sansa sa-mi recuperez datele?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

daca ai o arhiva valida care se poate restaura de pe stick sau altceva... da.. daca nu.. o iei de la implementare..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

stana429

#5 Mesaj de stana429 »

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o situatie. Am preluat balanta initiala la dec 2024 si am inregistrat pana la zi documentele in program. Nu reusesc sa inchid balanta. Oare ce am gresit.

Multumesc

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Cum nu reușiți să închideți balanța?
aveți erori.. nu se inchide vreun cont ? explicati.

balanr

#7 Mesaj de balanr »

Am urmatorul caz :
Un Partener lucreaza pe saga in mod server. Eu am Saga tot in mod server. Cum import intrarile/iesirile pentru ca vad ca da eroare din Diverse ?

Prima eroare : String is too long to fit 1903
Apoi urmeaza : Operator/operand type mismatch 107
Apoi : Operator/operand type mismatch
Apoi iar : Operator/operand type mismatch 107
Iar apoi : Programul nu s-a putut conecta la baza de date DBNAME=127.0.0.1/3060:D:\RA\SAGA C.3.0\IMPORT\....\cont_baza.fdb;CHARSET=WIN1252;Client=D:\RA\SAGA C.3.0\FbClient\fbclient.dll Operator/operand type mismatch.
Apoi Eroare la conversie ... tabela ALARME, nr err 1466 Connection Handle is invalid Tabela D:\RA\SAGA C.3.0\STRUCTURA.DBF

Mentionez ca arhiva se dezarhiveaza corect si contine cont_baza.fdb

Scrie răspuns