import din alte aplicatii

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
manm121

Re: import din alte aplicatii

#31 Mesaj de manm121 »

Multumesc de clarificari. Am reusit.

sandrur

#32 Mesaj de sandrur »

Bună seara.
Eu folosesc de la Risksoft (Data Import) aplicația lor. Este extrem de simplu. Am peste 600 de facturi lunar din PynBbooking care le descarc sub forma de tabel in xls (îl completez și cu conturile contabile necesare pt fiecare serviciu)
și apoi îl trec prin Risksoft care îmi generează un xml și care il import în Saga direct pe Ieșiri.
PS. 30 min mi a luat sa înțeleg cum convertesc ei orice tabel în xls în xml pt Saga.
Aleluia!! Un real ajutor pt mine, după ce m am chinuit o perioada de timp sa creez protocolul dintre PynBbooking și Saga și bineînțeles ca nu mergea.

manuelav

#33 Mesaj de manuelav »

Risksoft face un fisier centralizator sau facturi individuale xml?

herganiec

#34 Mesaj de herganiec »

https://risksoft.ro/web-development/saga-import/
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

zahariam116

#35 Mesaj de zahariam116 »

Buna seara.La importul vanzarilor din PubLine in Saga,inainte sa validez iesirile adaosul comercial este 0 la ambele gestiuni(bar,bucatarie) ceea ce este incorect pentru gestiunea Bar.Dupa ce validez iesirea dun ziua respectiva am adaos la ambele gestiuni.Cont marfuri bar(707.1),cont produse nestocate (7015).Nu stiu ce am setat gresit.Ma pueti ajuta va rog frumos?

balazse246

#36 Mesaj de balazse246 »

Nu prea inteleg problema. Ai o evidenta cantitativ-valorica (fara bifa la "nestocat") si problema este ca doar dupa validarea se completeaza cu date coloana "adaos"?

zahariam116

#37 Mesaj de zahariam116 »

Buna ziua, la gestiunea cantitativ-valoric este bifat ,,nestocat" si problema este ca dupa validare completeaza cu date coloana adaos.

balazse246

#38 Mesaj de balazse246 »

Scuze, m-am incurcat eu la postare, la tip de articol/serviciu folosit este pusa bifa la "nestocat".
Si cu ce te deranjeaza ca se completeaza coloana respectiva cu o valoare?

zahariam116

#39 Mesaj de zahariam116 »

Buna seara.Ma gandeam sa nu influenteze in vreun fel dar ulterior am vazut ca nota contabila este ok.Multumesc oricum pentru raspuns.

Scrie răspuns