Instalare firme multiple in client nou

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
popi33

Instalare firme multiple in client nou

#1 Mesaj de popi33 »

1. Am scris un mesaj timp de aproximativ 1 ora, doar ca sa il pierd, cand mi s-a cerut sa ma re-loghez, dupa ce am apasat pe Previzualizeaza. Va rog lucrati la forum.

2. Am urmatoarea problema:
* Am instalat SAGA C pe un calculator nou pe care doresc sa il configurez.
* Am adaugat o firma si am comutat in sistem client-server: client.
-> Rezultat: am acces la intrari, iesiri, stocuri pe calcul nou.
* Am adugat o alta firma, si am comutat in sistem client-server: client (acelasi server la ambele)
-> Rezultat: cand selectez firma 2 la inceput, vad intrarile, iesirile, stocurile etc de la prima firma.

Avem in total 4 calculatoare pe care folosim SAGA (acesta ultimul este al 4-lea)
Licientele noastre arata asa:
Imagine
Este problema de la licienta? Ce ma duce in eroare este faptul ca prima firma functioneaza.

Revin cu mai multe detalii, daca e necesar.

ciucam288

Re: Instalare firme multiple in client nou

#2 Mesaj de ciucam288 »

Problema este ca la a 2-a firma in mod client ati trecut calea de la prima firma. Verificati configurarea.

Daca prima firma din lista de societati pc client se afla pe server in folderul 0007 si a doua firma din lista de societati pc client se afla pe server in folderul 0003 e foarte bine, dar trebuie configurate la cale corespunzator.
Prima firma in lista
Adresa IP server: IP sau nume server .............. Director baza de date de pe server (cale completa)-> C:\SAGA C.3.0\0007\
A 2-a firma in lista
Adresa IP server: IP sau nume server .............. Director baza de date de pe server (cale completa)-> C:\SAGA C.3.0\0003\

tomac

#3 Mesaj de tomac »

1. Un mesaj nu are cum să ia o oră. Sesiunea expiră mai repede pentru motive de siguranță.
2. Pe forum sunt utilizatori ai programului.
3. Când se configurează clientul, calea către baza de date se setează diferit pentru fiecare societate de pe calculatorul client. Este complet ilogic ca aceeași cale către baza de date către server să fie setată identic la toate firmele client și să vă așteptați să vedeți datele a unor firme diferite.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

popi33

#4 Mesaj de popi33 »

Va multumesc, am rezolvat conform indrumarilor dvs. Cumva mi s-a parut ca exista o singura baza de date pt. toate firmele.

Scrie răspuns