Buna ziua, la o societate (farmacie) cu mai multe gestiuni se importa intrarile in format DBF. Pana acum notele contabile generate la validarea intrarilor erau corecte, in sensul ca se preluau pe analitice (EX. 371.0001, 378.0001, 4428.0001). Incepand cu data de 01.03.2025 la validarea importului se genreaza NC pe sintetic nu pe analitic...EX: 371.0001, 378, 4428.M sau 371.0002, 378, 4428.M. Daca a mai avut cineva erori de genu sau vreo solutie.
MUltumesc!
NC ADAOS/TVA GENERATE INCORECT
- balazse246
Re: NC ADAOS/TVA GENERATE INCORECT
Verifica modul cum este configurat gestiunea global-valorica in cauza.
Verifica, ca sa nu ai cu denumirea acea de gestiune doua gestiuni, adica inca una de cantitativ-valoric.
De altfel, ar trebui verificat modul cum este setat baza de date si ce este in fisierul DBF.
Poate o optiune ar fi sa contactezi echipa Saga, unde le trimiti o salvare de baza de date si fisierul DBF.
Verifica, ca sa nu ai cu denumirea acea de gestiune doua gestiuni, adica inca una de cantitativ-valoric.
De altfel, ar trebui verificat modul cum este setat baza de date si ce este in fisierul DBF.
Poate o optiune ar fi sa contactezi echipa Saga, unde le trimiti o salvare de baza de date si fisierul DBF.
-
Ok. Multumesc!
Intrările sunt preluate pe tip de articol, tip ce are setate conturile sintetice. Trebuie preluate pe nedefinit cu contul de marfă setat în ecranul Gestiuni pentru cota de TVA aplicabilă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.