buna ziua,
noi facem import de note contabile ( avize transfer marfa intre punctele de lucru) si am observat ca cel putin in martie si aprilie am pentru multe dintre ele cate doua inregistrari desi sunt exact aceleasi serii aceleasi sume ( -63.78 spre exemplu ) , toate detaliile fix la fel .
asta in conditiile in care la import spune ca exista note cu aceleasi serii si numere si nu se vor importa .
cum este posibil ?
IMPORT DIN ALTA APLICATIE/DUBLARE NOTE CONTABILE
- balazse246
Re: IMPORT DIN ALTA APLICATIE/DUBLARE NOTE CONTABILE
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga, doar ei pot verifica si oferii un raspuns.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
Sa ne zici si noua cum s-a finalizat.
Re: IMPORT DIN ALTA APLICATIE/DUBLARE NOTE CONTABILE
s a rezolvat nu se poate !
nu explicatie cum a fost posibil , nu investigatie aprofundata .... nimic ... doar ...
"Noi putem rezolva problemele pe care le putem si reproduce, problema semnalata nu exista acum in program sa o putem rezolva.
Restaurarea salvarii anterioare importului (noi recomandam salvarea bazei de date inainte de fiecare import) rezolva problema sau stergerea manuala a inregistrarilor dublate."
hal de explicatie
nu explicatie cum a fost posibil , nu investigatie aprofundata .... nimic ... doar ...
"Noi putem rezolva problemele pe care le putem si reproduce, problema semnalata nu exista acum in program sa o putem rezolva.
Restaurarea salvarii anterioare importului (noi recomandam salvarea bazei de date inainte de fiecare import) rezolva problema sau stergerea manuala a inregistrarilor dublate."
hal de explicatie