vreau sa fac SUPER-ARTIFICIU si nu reusesc (saga client)

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tatard

vreau sa fac SUPER-ARTIFICIU si nu reusesc (saga client)

#1 Mesaj de tatard »

salut,
fortat de imprejurari am cumparat a doua licenta de saga (ca doar nu mai functioneaza decat in mod server-client daca vrei sa lucrezi de pe mai multe calculatoare)
pe SERVER toate firmele sunt trecute in "sistem server-client".
pe CLIENT toate firmele sunt trecuta in "sistem server-client".

vreau si am nevoie sa folosesc a doua licenta, pentru o firma, in mod local. adica DOAR pe statia de pe calculatorul care este acum considerat client.

si NU POT, NU STIU...

de cand saga ofera doar suport pe chat si email timpii lor de rapsuns sunt groaznici si chiar daca am adresat intrebarea pe chat si am primit un raspuns vag care ma invita sa folosesc sagaweb.

asadar. vreau pe statia mea locala (unde am saga cu licenta) sa configurez o firma pe care sa o utilizez LOCAL.

daca creez o firma pe statia LOCALA, apare instantaneu pe statia VECINA... si apare albastra, adica in sistem server client. si NU pot sa o folosesc decat daca am deschise DOUA CALCULATOARE.

si nu vreau.

poate cineva sa ma indrume sa fac "artificiul mult dorit"?

tatard

Re: vreau sa fac SUPER-ARTIFICIU si nu reusesc (saga client)

#2 Mesaj de tatard »

saga mi-a zis cum e artificiul.

1 ) instalezi saga pe alta partitie in cazul meu E (pentru ca pe D am saga client)
2 ) treci peste erori... nu-ti pasa de ele... pana apare fereastra de user si parola pe care le introduci si bifezi (in cazul meu) contabilitate
3 ) configurezi firma si o activezi
4 ) inchizi saga E
5 ) deschizi saga D
6 ) inchizi saga D
7 ) deschizi saga E si iti vine o eroare... treci peste ea...
8 ) inchizi saga E
9) deschizi saga D
10) inchizi saga D.

se poate inchide postarea.

nu ma intrebati ce am facut. am facut totul MECANIC.

ciucam544

#3 Mesaj de ciucam544 »

A doua licenta o folositi pentru un al doilea PC. Pe oricare dintre PC-uri puteti avea instalari (foldere) saga server (cu baze de date) sau saga clienti (fara baze de date). Fiecare instalare se activeaza cu licenta asociata acelui PC.
PS. INSTALARI nu copieri. Daca copiati un saga de oricare, in alta parte pe acelasi PC, pentru reconfigurare, trebuie sa stergeti config.fdb si folderele cu baze de date, inainte sa-l deschideti. Apoi reactivati si configurati dupa nevoi.

tatard

#4 Mesaj de tatard »

pai am rezolvat. am scris mai sus cum. mecanic! mersi oricum pentru informatii.

Scrie răspuns