Import intrari

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
havriliucc

Import intrari

#1 Mesaj de havriliucc »

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema , la importul intrarilor din programul PHARMEC imi apare urmatorul mesaj "Exista coduri de furnizori care nu se regasesc in lista existenta .De exemplu codul F03715.Efectuati un import de furnizori sau introduceti codurille care lipsesc." Am facut importul de furnizori si tot nu merge. Codul respectiv sunt avizele cu NIR la transferurile intre 2 gestiuni.Multumesc! Constantin.

paturcai

Re: Import intrari

#2 Mesaj de paturcai »

Daca PHARMEC (suna a doua cuvine din engleza si franceza: "far" = departe (engleza) si "mec" = tip/gagiu (franceza)) va spune ca nu exista, adaugati "manual" in lista furnizorilor F03715 iar la denumirea contului scrieti "PRELUARE"
Dupa ce faceti preluarea, mergeti in LISTA DE CONTURI din SAGA, cautati PRELUARE (dupa denumire sau chiar dupa F03715), dati ENTER si vedeti numele furnizorului.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

ciucam544

#3 Mesaj de ciucam544 »

pt. patrucai ... e soft de farmacii si denumirea vine de la "pharm"-ec
https://www.cegedim-healthcare.ro/software-pentru-medici/

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Pentru havriliucc
Poate ar ajuta daca ai crea un furnizor cu codul "F03715", denumirea "Transfer", iar la cont analitic sa treci "482".
Dupa care reiei procesul de import.

havriliucc

#5 Mesaj de havriliucc »

Multumes frumos pentru ajutor!

Scrie răspuns