Adaugare utilizatori

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
trufing

Adaugare utilizatori

#1 Mesaj de trufing »

Incerc sa adaug utilizatori pentru acces web si nu primesc niciun link de confirmare pe e-mail. Pe nicio adresa de e-mail

ciucam544

Re: Adaugare utilizatori

#2 Mesaj de ciucam544 »

Verificati in spam !?
Pt. administratorii care configureaza ceilalti utilizatori in saga web, o buna practica este sa aveti la indemana inca un cont de mail pentru test la care aveti acces. Acolo setati profilul si parametrii de acces inainte sa creeati un cont la care nu aveti acces prin mail. Dupa ce verificati ca functioneaza cum trebuie, are acces doar la ce trebuie etc. abia dupa aceea se creeaza utilizatorul efectiv, care va fi setat identic cu cel de test.

trufing

#3 Mesaj de trufing »

Am verificat in spam. Pe gmail nu se primesc mail-urile. Pe yahoo se primesc instant

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Intr-o singura situatie ar fi logic ce spuneti dvs. Si sincer inca nu am avut ocazia sa verific aceasta teorie. Si anume utilizatorii care-i adaugati, au deja cont activat sagaweb si acces in alta parte. Adica au fost introdusi inainte in platforma sagaweb. Dar eu stiam ca tot primesti mail cu activare cont, numai ca nu mai poti activa din nou. Doar apare sa te loghezi. Poate ca la conturile care deja sunt activate odata nu se mai trimite mail. Dar ar trebuii sa apara un mesaj in privinta asta cand este adaugat pe o alta licenta.

Scrie răspuns