Eroare preluare intrari in Registru cumparari

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
oprear19

Eroare preluare intrari in Registru cumparari

#1 Mesaj de oprear19 »

Buna ! Este prima luna cand lucrez in Saga si ma confrunt cu o problema : nu imi preia toate intrarile- facturile in Registrul de cumparari. Fiecare intrare este validata .

paturcai

Re: Eroare preluare intrari in Registru cumparari

#2 Mesaj de paturcai »

Bine ati venit!
Explicati mai rar: nu-mi preia toate intrarile - facturile, spuneti dumneavoastra. Facturile vin din SPV. Daca (este un mesaj scurt pe care nu l-ati inteles sau ati crezut ca-l intelegeti - am facut si eu la fel,nuva nelinistiti. Acel mesaj a intrebat daca doriti ca factuile in valuta doriti sa le preia la INTRARI (in lei) sau la INTRARI VALUTA. Ati ales DA. Aveti facturi primite din Romania si la INTRARI VALUTA.
Ca sa va dati seama ca am dreptate, dati inchidere de luna si veti primi un mesaj de atentionare cum ca exista facturi nevalidate la INTRARI VALUTA.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

oprear19

#3 Mesaj de oprear19 »

Scuze, nu m-am facut inteleasa. In cadrul Intrari din Operatii, am introdus manual facturile din sold si mi-au fost prelaute si din SPV, facturile lunare. Desi am configurat societatea pt TVA colectata la incasare a trebuit sa bifez manual fiecare intrare cu TVI , nu mi-a preluat automat. Problema care imi da batai de cap si nu inteleg unde gresesc este ca in Jurnalul de cuparari nu se preia decat o pare din facturile existente pe Intrari. Nu am inteles unde gresec, daca trebuie sa mai fac vreo operatiune. Mentionez ca fiecare intrare este validata.

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Pentru oprear19
In ceea ce priveste bifarea automata la "TVAi" mergi la "administrare" -> "configurare societati" -> buton "D700, impozit si TVA..." si adaugi data de cand esti inregistrat in scopuri de TVA si de cand aplici TVA la incasare.
In ceea ce priveste jurnal de cumparari, verifica perioada selectata.
Mai poti incerca sa actualizezi programul, chiar daca ai ultima versiune, deoarece uneori se mai intampla sa apara probleme, care ulterior sunt corectate.

Scrie răspuns