EROARE BAZA DE DATE

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tintelecanm

EROARE BAZA DE DATE

#1 Mesaj de tintelecanm »

Bună ziua ! Am întâmpinat o problemă la actualizarea programului , adică , imi dă eroare la conectare la baza de date. Dat fiind faptul că în urmă cu câteva zile acestea s-au salvat în baza de date. Acum nu le recunoaște. Ce putem face ? Vă rog , nu aș vrea să pierd atâta muncă , pe lângă faptul că nu mai pot lucra momentan în program . În speranța că problema mea va fi soluționată favorabil , vă mulțumesc !

ciucam544

Re: EROARE BAZA DE DATE

#2 Mesaj de ciucam544 »

Probabil lucrati in retea sau cu baza in web si cumva s-au pierdut setarile. Sau posibil sa fie si de la altceva.
In principiu redenumiti folderul vechi saga si reinstalati si reconfigurati din nou saga corespunzator.
Lasa-ti in privat un numar whatsapp si incerc sa va ajut.

stoicah

#3 Mesaj de stoicah »

Am si eu o problema cu "eroare de conectare la baza de date" si din pacate la telefoanele de pe site (mobile si fixe) nu raspunde nimeni ! Doar mesaje cu "cautati pe chat".
Am nevoie de UN OPERATOR cu care sa discut ! ! si sunt dezamagit de calitatea suportului tehnic care lipseste cu desavarsire

ciucam544

#4 Mesaj de ciucam544 »

Lasa-ti in mesaj privat la mine un nr. whatsapp sau orice altceva si va ajut. Altfel asa e peste tot, asistenta este ceva automatizat, nu se mai foloseste personal dedicat.

hriscug

#5 Mesaj de hriscug »

Aceeasi problema o am si eu !!! Va scriu maine .

dogarua715

#6 Mesaj de dogarua715 »

Buna ziua
nu ma pot conecta pe sagaweb!
am doua licente active ; iar in fereastra de conectare imi apar doar firmele activate pe o singura licenta, restul firmelor activate pelicenta doi au disparut!
este prima data cant se intampla... ce pot face?

balazse246

#7 Mesaj de balazse246 »

Cumva ai avut o licenta si nu l-ai reinnoit, ci ai creat alta?

zabulicaa

#8 Mesaj de zabulicaa »

resetare parola conectare baza de date

balazse246

#9 Mesaj de balazse246 »

Pentru zabulicaa
Cu ce te ajuta resetarea de parola, daca efectiv nu iti apar o parte din firme?

vulcug731

#10 Mesaj de vulcug731 »

Buna ziua,problema mea este ca ieri am lucrat pe una din firme iar astazi cand am deschis Saga nu era nimic salvat pe firma respectiva dar toate datele sau salvat pe o alta firma.A trebuit sa salvez a 2 a firma,sa o restaurez pe prima iar pe a 2 a sa o restaurez dintr-o salvare anterioara.Mentionez ca nu este prima data cand se intampla acest lucru.Ma puteti lamuri ce se intampla?Pana anul acesta nu am patit asa ceva iar acum am emotii sa lucrez in program.Multumesc!

balazse246

#11 Mesaj de balazse246 »

Cumva folosesti optiunea de "afiseaza firmele pe ecranul principal pentru selectie rapida"?
Daca da, atunci nu il mai folosii, deoarece foarte usor te poti incurca, adica nu verifici in care firma esti exact si faci import unde nu ar trebui.
Programul de la sine nu face import intr-o alta baza de date, decat cea pe care il selecteaza utilizatorul.

Scrie răspuns