Export baza de date

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
chirigiui509

Re: Export baza de date

#16 Mesaj de chirigiui509 »

Nu mi-e clar ce fel de procedură sau software de recuperare a datelor ați încercat dar poate aruncați o privire și aici https://www.techradar.com/best/best-data-recovery-software
Formatul datelor exportate depinde de modul în care vă gândiți să procedați pe mai departe. Dacă e la alegere, exportați în formatele care vă sunt familiare.
Aveți în vedere ceea ce v-am spus cu privire la prelucrarea informațiilor culese din jurnalul electronic.

barbuo387

#17 Mesaj de barbuo387 »

Buna seara!Nu mai reusesc in diverse sa export date (furnizori,clienti,articole,intrari,iesiri,productie),am posibilitatea doar sa import,doar la o singura firma am aceasta problema.In fiecare luna primeam arhiva de la depozit unde se inregistrau fact.de intrari si vanzari,arhiva o dezarhivam in alta baza de date de unde exportam date ptr.a le importa in alta baza de date pentru a finaliza luna.

balazse246

#18 Mesaj de balazse246 »

Pentru barbuo387
Firma in cauza este comutata in sistemul client-server - server?

barbuo387

#19 Mesaj de barbuo387 »

Da,client-server

balazse246

#20 Mesaj de balazse246 »

Ma repet intrebarea, ca doar partial ai raspuns, discutam despre "client-server - server"?
Ai incercat sa actualizezi programul, chiar daca ai ultima versiune?

barbuo387

#21 Mesaj de barbuo387 »

Client-server-server

herganiec

#22 Mesaj de herganiec »

păi arhiva zip care o primești,de ce o restaurezi ca apoi să o exporti.. de ce dorești să faci export ca apoi să imporți... doar ce vrei...
poți să imporți din ea direct doar ce vrei.. intrari iesiri.. etc.. nu e nevoie să o rrestaurezi niciunde..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns