Problema arhivare baza de date la rularea actualizarii

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
nicolam76

Re: Problema arhivare baza de date la rularea actualizarii

#16 Mesaj de nicolam76 »

luputic scrie: Joi Sep 25, 2025 10:54 am Da, dupa cum am scris si mai sus, am incercat toate sugestiile primite de la Saga (pe mail).
Am trimis mailuri in care am explicat situatia, am pus si print-screen-uri, insa nici una din variantele propuse de cei de la Saga nu a functionat, iar la ultimele 2 mailuri nici nu au mai raspuns.
cam asa sunt receptivi.

ciucam544

#17 Mesaj de ciucam544 »

Este o zona gri. In manual la https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-84-intretinere-bd.html se scrie clar "ATENŢIE! În cazul în care se lucrează în reţea, salvarea datelor se va face numai pe server şi numai dacă toţi utilizatorii care accesează programul de pe staţiile client au ieşit din program." Nu scrie nimic de actualizare (in retea de pe client). Si da, cam asta am avea nevoie (noi astia mai experti in ale IT-ului) optiunea de a dezactiva salvarea, la actualizare. O optiune "avansata". Astfel am castiga mult timp la actualizare. Pentru ca si noi, ca si echipa saga, ne asumam backup-ul datelor in fiecare zi.

herganiec

#18 Mesaj de herganiec »

:idea: Corect, deacord.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

tomac

#19 Mesaj de tomac »

Ce nu luați voi în considerare este că acea operațiune este una necesară. Nu aveți idee câți fac chestiuni ce nu trebuie făcute sau care nu prea știu ce și cum iar acea salvare este una ce-i poate salva. Așa că nu, chiar dacă sunt unii care știu ce și cum, nu se va scoate pentru că majoritatea trebuie cumva protejată.
Cine migrează pe web nu mai are problema asta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns