Saga fara licenta - update - recuperare baza de date
- balazse246
Re: Saga fara licenta - update - recuperare baza de date
Pentru dumitrui70
De unde ai informatia cu "o singura data pe an"?
Incorect. Pe calculatoarele unde a fost folosit saga in trecut nu se mai poate folosii alta versiune de saga gratuit indiferent de cat timp trece. Doar se poate activa o licenta si se va activa la versiunea disponibila pe portal la momentul activarii. Pe calculatoarele pe care exita deja o licenta activata si valabila, varianta gratuita se poate folosii la aproximativ o luna sau doua de la schimbarea versiunii. In contul utilizatorului pe portal, in functie de sitatia de utilizare, la schimbarea versiunii de saga codurile de activare se pot schimba. Asa se verifica autenticitatea si perioada licentei.dumitrui70 scrie: ↑Vin Oct 24, 2025 10:19 amversiunea gratuita se mai poate instala doar o singura data pe an, asa ca aveti nevoie de licenta.
Ultima oară modificat Vin Oct 24, 2025 3:14 pm de către ciucam544, modificat 1 dată în total.
- balazse246
Pentru ciucam544
Poti detalia putin partea de "Pe calculatoarele pe care exita deja o licenta activata si valabila, varianta gratuita se poate folosii la aproximativ o luna sau doua de la schimbarea versiunii."?
Daca ai licenta, atunci nu mai discutam despre varianta gratuita.
Sau vrei sa zici ca daca pe calculator este instalat versiune 595, iar pe 01.10.2025 apare versiune 596, chiar daca am licenta nu pot sa folosesc vers.595 pana pe 01.02.2026, ci incepand cu 01.11.2025 obligatoriu va trebui sa trec la versiunea 596?
Poti detalia putin partea de "Pe calculatoarele pe care exita deja o licenta activata si valabila, varianta gratuita se poate folosii la aproximativ o luna sau doua de la schimbarea versiunii."?
Daca ai licenta, atunci nu mai discutam despre varianta gratuita.
Sau vrei sa zici ca daca pe calculator este instalat versiune 595, iar pe 01.10.2025 apare versiune 596, chiar daca am licenta nu pot sa folosesc vers.595 pana pe 01.02.2026, ci incepand cu 01.11.2025 obligatoriu va trebui sa trec la versiunea 596?
nu mai știe nimeni cum e cu licenta free.. când merge și când nu.. era mai convenabil să poți lucra 30 zile free și gata.. apoi să te oblige să o cumperi dacă vrei.. sau să poți înregista 10 pozitii de test și gata..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
E un mecanism mai complex. Nu e vorba de perioada. La fel ca si varianta licentiata, varianta free se activeaza. Mai exact se auto-activeaza, pentru ca nu trebuie sa scrii utilizator si parola. Dar intodeauna trebuie sa primesti fisierele de activare (licenseCC.dat si licenseCS.dat). Daca ai dreptul sa foloseti free, primesti automat fisierele de activare si merge free (fara utilizator si parola completat). Daca nu, atunci trebuie sa dovedesti ca ai licenta, si deci apare fereastra de reactivare. Si deacolo mai departe. Iar fisierele de activare free nu pot fi folosite pt. alta varianta de saga sau pe alt pc.
-
dumitrui70
Iti recomand sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza, nu este prima data cand induci lumea in eroareciucam544 scrie: ↑Vin Oct 24, 2025 11:46 amIncorect. Pe calculatoarele unde a fost folosit saga in trecut nu se mai poate folosii alta versiune de saga gratuit indiferent de cat timp trece. Doar se poate activa o licenta si se va activa la versiunea disponibila pe portal la momentul activarii. Pe calculatoarele pe care exita deja o licenta activata si valabila, varianta gratuita se poate folosii la aproximativ o luna sau doua de la schimbarea versiunii. In contul utilizatorului pe portal, in functie de sitatia de utilizare, la schimbarea versiunii de saga codurile de activare se pot schimba. Asa se verifica autenticitatea si perioada licentei.dumitrui70 scrie: ↑Vin Oct 24, 2025 10:19 amversiunea gratuita se mai poate instala doar o singura data pe an, asa ca aveti nevoie de licenta.
-
dumitrui70
de l saga, sunt distribuitor.balazse246 scrie: ↑Vin Oct 24, 2025 11:04 am Pentru dumitrui70
"Sagasoft
Buna ziua,
Daca programul a mai fost instalat pe acest dispozitiv in ultimul an in versiunea gratuita, aceasta nu se poate instala inca o data astfel.
Cu stima,
Alexandra Cretu
Asistenta Clienti
SAGA Software
http://www.sagasoft.ro"
@dumitrui70 nu aveti argumente. Tot ce postez eu si nu spun "poate" sau "probabil" este verificat. Mai ales pe acest subiect. Faptul ca sunteti distribuitor nu ajuta la nimic. Nu cred ca ati inteless cu adevarat mecanismul de licentiere. Scieti-mi in privat sa va lamuresc. Fara suparare.
-
dumitrui70
Iti recomand sa verifici mai bine, la fel induci in eroare lumea si cu RDP-ul. Sunt lamurit cu tine cat de bine ai verificat.ciucam544 scrie: ↑Sâm Oct 25, 2025 10:47 am @dumitrui70 nu aveti argumente. Tot ce postez eu si nu spun "poate" sau "probabil" este verificat. Mai ales pe acest subiect. Faptul ca sunteti distribuitor nu ajuta la nimic. Nu cred ca ati inteless cu adevarat mecanismul de licentiere. Scieti-mi in privat sa va lamuresc. Fara suparare.
asa e ra cel mai corect .. cu varinata free..
asa ca nu mia ai cum arata cuiva programul daca a mai fost instalat acum un an.. de exemplu..
Locatia de versiuni Saga se poate accesa in locatia C:\SAGA C.3.0\Actualizari, daca softul a fost instalat pe locatia C.
Se identifica si instaleaza versiunea precedenta dupa denumire exemplu SetupC_Update596 si date modified, apoi sistemul se poate accesa pe versiunea instalata.
Se identifica si instaleaza versiunea precedenta dupa denumire exemplu SetupC_Update596 si date modified, apoi sistemul se poate accesa pe versiunea instalata.