noutati versiuni

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
Scrie răspuns
gramac921

Re: noutati versiuni

#181 Mesaj de gramac921 »

fagarasa , ba trebuie. Daca veniturile din 758 sunt prinse in decontul de TVA ( intra la calculul plafonului) . Vezi OG 15/2012. :)

tomac

#182 Mesaj de tomac »

Văd că am scris degeaba pe blog :mrgreen:
Explicasem acolo ce e cu această cifră de afaceri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

fagarasa176

#183 Mesaj de fagarasa176 »

Da sa traiti sefu....am meritat bobârnacul :oops:
Promit sa "cetesc" de acuma in colo
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

balazse

#184 Mesaj de balazse »

Prin vers.407 din 14.11.2012 in meniul "articole contabile" in partea stanga jos s-au introdus doua butone:
- "vizualizare fisa contului debitor selectat";
- "vizualizare fisa contului creditor selectat".
Astfel, la apasarea butonului apare fisa contului respectiv pe luna in care apare inregistrarea.
Tot in "articol contabile" la pozitionarea unui cont apare soldul contului respectiv (aceasta optiune deja exista de o perioada buna).

herganiec

#185 Mesaj de herganiec »

de unde ai citat asta? :roll:

ca nu vad pe site ...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

aurel211252

#186 Mesaj de aurel211252 »

In stele... :P :P
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

balazse

#187 Mesaj de balazse »

Pentru HerganieC
Pe site nici nu exista, dar sunt anumite inbunatatiri care nu se posteaza pe site, de aceea am si deschis acest topic (vezi prima postare de pe pag.1) ca daca observam si alte inbunatatiri sa le postam aici, poate pe unii ii ajuta.
Din cand in cand mai compar versiunile intre ele si postez aici daca gasesc ceva interesant.

Pentru AureL211252
Nu in stele, ci in globul meu magic. :P

stoicat

#188 Mesaj de stoicat »

Da,are dreptate Balazse,eu pana ieri eram pe V.406 ,iar in meniul "articole contabile" in partea stanga jos nu figurau cele doua butone.
Din discutiile purtate pe acest topic ,de curiozitate am instalat V.407 si mi-au aparut cele doua butoane.
E documentat Balazse.Felicitari!

gagium936

#189 Mesaj de gagium936 »

sunt 2 posibilitati :
-fie a propus si a primit rapsuns ca se va implementa la urmatoarea vers
-pur si simplu a sesizat acest lucru
Keep Walking!

balazse

#190 Mesaj de balazse »

In cazul de mai sus a fost a doua varianta, dar au mai fost cazuri si pentru prima.

gramac921

#191 Mesaj de gramac921 »

In primul rand vreau sa transmit multumirile mele si a tuturor "forumistilor" de pe aici , echipei Saga pentru varianta 408 , adaptata noilor prevederi legislative ce vor intra in vigoare de la 01.01.2013.
Saga you are the best ! :D

balazse

#192 Mesaj de balazse »

Alte noutai la vers.408 ar fi:
- la "situatie furnizori"/"situatie clienti" platile/incasarile neasocitate textul apare cu font rosu (dupa parerea mea varianta anterioara ca culoarea casutei sa fie rosu era mult mai buna);
- coloana "neachitat" in toate ferestrele are o culoare diferita (pana cum era de culoare gri, asa cum este "valoare"/"TVA"/"total"), aici as dorii sa adaug ca la "iesiri" in loc de "neachitat" ar trebui sa apara "neincasat" (dupa parerea mea la "situatie furnizori"/"situatie clienti" era mai bine culoarea alba, deoarece stiai ca este o coloana care se poate modifica si manual);
Cam atatea ar fi, pentru moment.

aurel211252

#193 Mesaj de aurel211252 »

Nu stiu de ce am impresia ca vom discuta f.mult despre noua varianta Saga c.408.Am introdus niste chitante in RC si de fiecare data cand introduc o chitanta, trebuie sa dau clic pe"Liste"vs."Detalii".Varianta 407 clic pe "ok" si chiar era ok.Inca"studiez"problema la"Intrari"si"Iesiri"cu bifa la casuta cu TVA.Pai plata la fact.se face de catre Admin.,ulterior primirii fact.si cu"taraita",ex.daca e val.totala de 1000 lei,el plateste in "rate"cate 100,200lei,pana la achitarea totala a fact.respective-nu respecta termene de scadenta.Oricum astept cu nerabdare discutii ample despre programul actualizat si plata tva la incasare... :shock:
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

balazse

#194 Mesaj de balazse »

Scuze, dar nu trebuie sa dai click pe "detalii", este foarte usor de lucrat, mie imi place mult noua varianta, ii drept ca mi-ar placea sa vad mai multe informatii la "detalii" (ex: suma totala a facturilor neachitate, precum doua butoane pentru selectare si desectare totala a facturilor).
Hai sa iti explic cum lucrez eu.
Folosesc "F5" pentru a intra in registru de casa -> folosesc "alt+A" pentru a introduce data -> folosesc "alt+d" pentru a introduce un rand in registru pentru ziua creata -> introduc "nr doc" si apas pe "enter" -> aleg contul dorit si apas pe "enter" (in cazul contului 401 de doua ori) -> apas pe "enter" ca sa trec din casuta "cont credit" -> introduc suma si apas pe "enter" -> daca platesc o factura automat se intra la "detalii" (nu este necesar apasarea butonului) si pot selecta furnizorul si factura/facturile, iar daca am un alt cont (ex:635) atunci automat trece la "explicatii" -> apas "alt+l" pentru a salva inregistrarea.

danilevicis

#195 Mesaj de danilevicis »

eu sunt de acord cu aurel211252
azi am incercat sa introduc 2 chitante diferite pt acelasi furnizor. 1 chitanta a mers ok, s-a selectat furnziorul usor am pus bifa si am salvat. La al 2 rand ( a 2 a chitanta), acelasi furnizor am pus suma si ce sa mai selectez ok, ca nu aparea suma asociata. A trebuit sa dau click pe Lista/ Detalii, pt ca programul sa-si faca up date-ul de date.
In rest si mie imi place mai mult asa versiunea.
Este foarte faina si oricum cei de la saga sunt "The best".
:wink:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns