Versiunea D101 din SAGA are data 11.04.2013
Versiunea D101 de pe ANAF are data 12.03.2013 pana la urma care cum este, din cate stiu SAGA preia fisiserul PDF direct de pe ANAF, nu face modificari in el.
Este vreo problema daca il depunem asa?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
la ce se refera :
ver 3.0.420 din 09.04.2013
1. In ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse", s-au introdus optiuni noi care permit includerea denumirii articolului/serviciului din intrari/iesirii in articolele contabile generate.
nu stiu ce este
am incercat dar nu imi dau seama la ce se refera ca tot asa face NC.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Sa zicem bifezi la primele doua (care se refera la intrari) si introduci o factura de la "Test SRL", si introduci un "prestari servicii" pe tip nedefinit (628), dupa ce ai validat intrarea si mergi pe fisa contului 628 vei observa ca iti apare "Val. intr. Test SRLprestari servicii". Daca bifezi doar prima iti apare "Val. intr. Test SRL", iar daca doar a doua "Val. intr. prestari servicii".
Sincer eu m-as fi bucurat daca bifez la ambele sa apar dispartit prin " - ".
1. S-a introdus suport pentru generarea actelor aditionale aferente contractului individual de munca si a deciziilor de incetare in ecranul "Istoric salariat" accesabil din ecranul pentru generarea Registrului de evidenta al salariatilor. Actele aditionale se vor genera intr-un formular PDF editabil.
2. In ecranul "Contracte" s-a introdus un nou tabel care permite, optional, introducerea pozitiilor si sumelor care trebuie sa apara in factura generata automat. Optiunea este utila in cazul in care pe factura trebuie sa apara mai multe pozitii cu valoare fixa.
3. In ferestrele de cautare s-a introdus o optiune numita "Textul exact", care permite cautarea pozitiilor din tabele identice cu textul introdus. Daca se cauta sume exacte trebuie introduse si zecimalele aferente chiar daca sunt nule.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
va rog frumos,
nu reusesc sa descarc vaersiunea 423, mai are cineva aceasta problema? am saga c contabilitate si stocuri iar cod de activare nemai ptr partea de contabilitate, nu stiu cum sa procedez.
multumesc