noutati versiuni
Re: noutati versiuni
Pentru TomaC
Multumesc de informatii.
La "istoric salariat" am gasit butonul "demisie", dar nu am observat ca s-ar fi blocat coloanele mentionate la stat de plata (oricum acelas procedeu s-ar putea introduce si la "salariati").
Pentru SeptimiuV
Precis nu le-as fi gasit deoarece nu prea utilizez prea mult meniurile in cauza sau n-am avut caz in care sa fi vazut inegalitate la balanta, maxim cel de la stat de plata as fi observat.
Oricum din aceasta cauza am creat acest topic, sa postam noutatile gasite.
Pentru PaturcaI
Ar fi optim daca s-ar introduce in majoritatea meniurilor.
Multumesc de informatii.
La "istoric salariat" am gasit butonul "demisie", dar nu am observat ca s-ar fi blocat coloanele mentionate la stat de plata (oricum acelas procedeu s-ar putea introduce si la "salariati").
Pentru SeptimiuV
Precis nu le-as fi gasit deoarece nu prea utilizez prea mult meniurile in cauza sau n-am avut caz in care sa fi vazut inegalitate la balanta, maxim cel de la stat de plata as fi observat.
Oricum din aceasta cauza am creat acest topic, sa postam noutatile gasite.
Pentru PaturcaI
Ar fi optim daca s-ar introduce in majoritatea meniurilor.
-
Ce tare este chestia aia cu + pe campul valoric. Ar fi super daca s-ar intoduce si la banca.
-
Multumesc, tomac si balazse pentru informatii ! Fiindca nu sunt asa priceputa la computere , cu siguranta nu le-as fi descoperit fara ajutorul vostru !
functioneaza ghidusia cu "+" si la ecranul Casa-Banca
-
Daa, merge si la casa-banca ...multumesc, gramac921 !
Am uitat o altă chestie - la Inventar s-a introdus decizie de inventariere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumim dlui Sorin NICA pentru...rapiditatea implementarii modalitatii de a folosi si la Banca/Casa posibilitatea de a cumula/face operatiuni aritmetice (+,-,:,X) in campurile valorice.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
A aparut si noua varianta Saga PS 256, cu... http://i.imgur.com/Sg5mGEx.jpg ...Sper sa nu fie Revisalul "prea iubit dintre pamanteni" si forumisti...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
- balteanuc692
Cristi, cum fac sa ajustez cu 24% in inventariere?
la Casa Banca- valuta ..nu merge ghidusia cu "+"
- fagarasa176
Cristiii...Cristiiii (google translate say "Mamiiii...Mamiiii")balteanuc692 scrie:Cristi, cum fac sa ....
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
@răzavn
Nu se poate. Se face ajustare, implicit, cu cota de 20% sau de 9% folosită în articole. Nu are de unde știi ce cotă se folosește la ajustare.
Nu se poate. Se face ajustare, implicit, cu cota de 20% sau de 9% folosită în articole. Nu are de unde știi ce cotă se folosește la ajustare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- balteanuc692
Am pus 24% in articole pentru articolele respective... tot cu 20% ia... Am facut manual ajustarea dar am diferente acum intre stocuri si contabilitate...
-
merge, Cornel ...am incercat chiar acum in registru de casa si in jurnalul de banca !gramac921 scrie:la Casa Banca- valuta ..nu merge ghidusia cu "+"