SAGA C 3.0.456

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ferenta

SAGA C 3.0.456

#1 Mesaj de ferenta »

SAGA C 3.0.456
Important
In acesta versiune s-au adus modificari substantiale structurii bazei de date. NU restaurati arhive din aceasta versiune in versiuni mai vechi ale programului

1. S-au actualizat raportarile semestriale.
2. S-a actualizat salariul minim pe economie.
3. In ecranul "Import date", varianta "Import date din arhiva generata din SAGA", s-a introdus o optiune numita "Actualizez nomenclatoare" care actualizeaza pozitiile existente modificate din nomenclatoare ("Furnizori", "Clienti", "Articole", "Salariati" etc.), conform celor din baza de date importata.
Atentie
Inainte de instalare, faceti o copie de siguranta la tot directorul programului existent, pentru a putea reveni in cazul unor probleme la update. De obicei, directorul programului are calea:
"C:\SAGA C.3.0" pentru programul SAGA C.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

fagarasa176

Re: SAGA C 3.0.456

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Nu este indicata restaurarea unei arhive generate cu o versiune mai noua, intr-o versiune mai veche de cand ma stiu. :wink:
Deoarece in versiunile noi structura tabelelor poate fi diferita fata de versiunile vechi...deci... :twisted:
Ultima oară modificat Joi Iul 23, 2015 1:15 pm de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

ferenta

#3 Mesaj de ferenta »

Corect FagarasA!Crede-mă că ştiam, dar m-am gândit că dacă de la SAGA s-a atras, în mod special, atenţia asupra acestui lucru, cu siguranţă că dânşii au avut n`şpe cazuri de reclamaţii de la utilizatori care totuşi nu ştiau şi au avut probleme cu bazele de date.
Ăsta e motivul pentru care am vrut să mai mediatizez puţin pe forum, această problemă, nicidecum din cauza caniculei! :P
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

N-ai idee câți deștepți își strică tabelele din program prin restaurări aiurea.

aurel211252

#5 Mesaj de aurel211252 »

Corect... :shock:
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

Scrie răspuns