SAGA C 3.0.456
Important
In acesta versiune s-au adus modificari substantiale structurii bazei de date. NU restaurati arhive din aceasta versiune in versiuni mai vechi ale programului
1. S-au actualizat raportarile semestriale.
2. S-a actualizat salariul minim pe economie.
3. In ecranul "Import date", varianta "Import date din arhiva generata din SAGA", s-a introdus o optiune numita "Actualizez nomenclatoare" care actualizeaza pozitiile existente modificate din nomenclatoare ("Furnizori", "Clienti", "Articole", "Salariati" etc.), conform celor din baza de date importata.
Atentie
Inainte de instalare, faceti o copie de siguranta la tot directorul programului existent, pentru a putea reveni in cazul unor probleme la update. De obicei, directorul programului are calea:
"C:\SAGA C.3.0" pentru programul SAGA C.
SAGA C 3.0.456
SAGA C 3.0.456
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- fagarasa176
Re: SAGA C 3.0.456
Nu este indicata restaurarea unei arhive generate cu o versiune mai noua, intr-o versiune mai veche de cand ma stiu.
Deoarece in versiunile noi structura tabelelor poate fi diferita fata de versiunile vechi...deci...

Deoarece in versiunile noi structura tabelelor poate fi diferita fata de versiunile vechi...deci...

Ultima oară modificat Joi Iul 23, 2015 1:15 pm de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Corect FagarasA!Crede-mă că ştiam, dar m-am gândit că dacă de la SAGA s-a atras, în mod special, atenţia asupra acestui lucru, cu siguranţă că dânşii au avut n`şpe cazuri de reclamaţii de la utilizatori care totuşi nu ştiau şi au avut probleme cu bazele de date.
Ăsta e motivul pentru care am vrut să mai mediatizez puţin pe forum, această problemă, nicidecum din cauza caniculei!
Ăsta e motivul pentru care am vrut să mai mediatizez puţin pe forum, această problemă, nicidecum din cauza caniculei!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
N-ai idee câți deștepți își strică tabelele din program prin restaurări aiurea.
-