Am nevoie de orice update de la 434 la 443
-
Am nevoie de orice update de la 434 la 443
Cine ma poate ajuta cu un link pt orice update SAGA de la 434 la 443 ?
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.
- fagarasa176
Re: Am nevoie de orice update de la 434 la 443
Daca esti la o versiune mai noua de 443 nu o sa mearga
S-au schimbat foarte multe in structura bazelor de date, iar un downgrade nu este posibil
S-au schimbat foarte multe in structura bazelor de date, iar un downgrade nu este posibil
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Am o salvare a arhivei din perioada respectiva, imi trebuie insa o actualizare din cele mentionate
PS trebuie sa tiparesc niste note de la un bilant si nu am cum altfel.
As aprecia ENORM un kit din plaja mentionata.
PS trebuie sa tiparesc niste note de la un bilant si nu am cum altfel.
As aprecia ENORM un kit din plaja mentionata.
Ce intelegi prin "arhiva din perioada respectiva"?
Te referi la o salvare de baza de date sau o copie de siguranta (adica tot folderul SAGA C.3.0)? Daca ultima varianta, atunci daca acea copie l-ai copiat inapoit pe un calculator unde ai licenta atunci nu mai ai nevoie de nici un kit de actualizare, daca prima varinta atunci nu de kit de actualizare, ci kit de instalare ai nevoie.
Te referi la o salvare de baza de date sau o copie de siguranta (adica tot folderul SAGA C.3.0)? Daca ultima varianta, atunci daca acea copie l-ai copiat inapoit pe un calculator unde ai licenta atunci nu mai ai nevoie de nici un kit de actualizare, daca prima varinta atunci nu de kit de actualizare, ci kit de instalare ai nevoie.
-
Nu stiu cum iti pot trimite pe forum. Da-mi pe PM adresa de email si-ti trimit pe care vrei. Am kitt-urile de instalare
-
tobosv790, multumesc anticipat. Te rog pune kitul de actualizare pe https://www.wetransfer.com/ si pune aici sau PM linkul.
balazse, fac referire la kitul de actualizare, evident. Fiecare update se gaseste in SAGA, subdirectorul Actualizari, eu le-am sters din pacate.
balazse, fac referire la kitul de actualizare, evident. Fiecare update se gaseste in SAGA, subdirectorul Actualizari, eu le-am sters din pacate.
-
Nu stiu cum . Nu ma pricep. Stiu sa trimit de pe email-ul meu pe al tau
Pentru FeodorovL615
Nu are nici o legatura fisierele din "actualizari" cu programul.
Acolo doar se descarca temporar fisierele daca se foloseste optiunea "actualizare automata".
De aceea intreb ce doresti sa faci efectiv.
Ai o copie a folderul "SAGA C.3.0" din acea perioada sau ai o salvare de baza de date din acea perioada?
Nu are nici o legatura fisierele din "actualizari" cu programul.
Acolo doar se descarca temporar fisierele daca se foloseste optiunea "actualizare automata".
De aceea intreb ce doresti sa faci efectiv.
Ai o copie a folderul "SAGA C.3.0" din acea perioada sau ai o salvare de baza de date din acea perioada?
cine crezi ca slveaza tot folderul de SAGA la fiecare versiune noua de Saga.. Hai sa fim seriosi. Fiecare daca isi face salarea bazelor pentru toate firmele la data respectiva pe un suport extern e foarte bine. Dar directorul Saga complet nu cred ca face nimeni.
Pe langa ca mananca spatiu foarte mult mai si dureaza.
Daca ai arhiva salvata la firma/firmele respective, doar faci rost de program cu varianta din perioada respectiva, il instalezi separat si apoi restaurezi arhiva. simplu si rapid.

Pe langa ca mananca spatiu foarte mult mai si dureaza.
Daca ai arhiva salvata la firma/firmele respective, doar faci rost de program cu varianta din perioada respectiva, il instalezi separat si apoi restaurezi arhiva. simplu si rapid.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Eu fac acest lucru, precum inca cateva persoane (pe care i-am invatat aceasta proasta obisnuinta).
Ii drept ca mananca spatiu, dar de multe ori a fost util.
Poti sa pastrezi doar cat doresti dar cel putin 4 intr-un an ar fi optim.
Ii drept ca mananca spatiu, dar de multe ori a fost util.
Poti sa pastrezi doar cat doresti dar cel putin 4 intr-un an ar fi optim.
-
exact asta si vreau sa fac " faci rost de program cu varianta din perioada respectiva, il instalezi separat si apoi restaurezi arhiva. simplu si rapid."
-
orice varianta este ok pt mine, doar sa am acces la acel update.....tobosv790 scrie:Nu stiu cum . Nu ma pricep. Stiu sa trimit de pe email-ul meu pe al tau
-
Am trimis c434 si c443 variantele free cu Dropbox.
-
Am primit, multumesc frumos !