chestiuni tehnice
chestiuni tehnice
va rog sa-mi spuneti daca , pot lucra pe leptop si pe calculator cu aceiasi licenta saga
va multumesc
va multumesc
Re: chestiuni tehnice
Daca pe unul il folosesti ca si "server", iar pe celalalt te conectezi pe aceasta printr-o retea local, atunci poti folosi o singura licenta.
-
Buna seara,
Am si eu o "problema" care a aparut la actualizarea ultimii versiuni...Constat ca antivirusul meu e de vina, Avast...Dupa mai multe incercari am reusit sa actualizez ultima versiune, dar mi-a "lasat in aer" o firma. Datele le vad, pot face o restaurare de baze de date sau fortare dar am si niste mesaje de felul "datele curente vor fi inlocuite".Pentru a nu strica mai rau, sfatuiti-ma cum sa procedez... Multumesc!
Am si eu o "problema" care a aparut la actualizarea ultimii versiuni...Constat ca antivirusul meu e de vina, Avast...Dupa mai multe incercari am reusit sa actualizez ultima versiune, dar mi-a "lasat in aer" o firma. Datele le vad, pot face o restaurare de baze de date sau fortare dar am si niste mesaje de felul "datele curente vor fi inlocuite".Pentru a nu strica mai rau, sfatuiti-ma cum sa procedez... Multumesc!
-
Buna ziua, mi se solicita baza de date a unei societati, iar administratorul nu doreste sa puna a dispozitie decat ultimii 5 ani, exista vreo posibilitate sa fac asta din program?
multumesc
multumesc
Cine iti solicita baza de date?
nu exista posibilitatea.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Se poate.
Efectuați o preluare a bazei de date pe o firmă nouă, punând data de început ianuarie 2012 de exemplu.
Efectuați o preluare a bazei de date pe o firmă nouă, punând data de început ianuarie 2012 de exemplu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua ,
Va rog frumos sa-mi spuneti cum procedez :
Am facut actualizare in SagaC si cand il deschid ,primesc mesaj : cod activare pt contabilitate este incorect .Am licenta valabila pana in sept 2022.
Va rog frumos sa-mi spuneti cum procedez :
Am facut actualizare in SagaC si cand il deschid ,primesc mesaj : cod activare pt contabilitate este incorect .Am licenta valabila pana in sept 2022.
-
Copiere codul de activare din pagina " Licente " site-ul Saga si lipire (inlocuire pe cel incorect) in caseta de actualizare a aplicatiei.
Am incercat asa si nu se poate ,pt ca : Codul de identificare nu este acelasi din pag de licenta,desi am facut trecerea pe acest calculator .
In pag de Licenta ,la Saga PS ,este un Cod de identificare si la Saga C ,este alt Cod de identicare ,desi lucrez pe acelasi calculator.
In pag de Licenta ,la Saga PS ,este un Cod de identificare si la Saga C ,este alt Cod de identicare ,desi lucrez pe acelasi calculator.
-
https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video ... EE4JRckkvk
Deschideti si urmariti cu atentie tutorial ( de pe la minutul 4.50.....>>>) apoi executati pasii mentionati in tutorial.
In concret, va trebui, la un moment dat, sa anulati (aveti buton, in pagina de licente) codul de identificate din pagina " licente " si sa treceti codul de identificare generat de calculatorul dvs.
Daca veti citi cu atentie cele descrise in tutorial si le veti executa in ordinea mentionata, sigur, veti reusi.
Deschideti si urmariti cu atentie tutorial ( de pe la minutul 4.50.....>>>) apoi executati pasii mentionati in tutorial.
In concret, va trebui, la un moment dat, sa anulati (aveti buton, in pagina de licente) codul de identificate din pagina " licente " si sa treceti codul de identificare generat de calculatorul dvs.
Daca veti citi cu atentie cele descrise in tutorial si le veti executa in ordinea mentionata, sigur, veti reusi.