buna ziua,
Nu pot activa stickul cu semnatura electronica in Saga ps pentru un cabinet medical in asa fel incat sa pot transmite facturile in e factura si sa pot descarca din SPV.
Am instalat driverele pentru stickul respectiv pentru generarea codului de acces in SPV dar saga nu vede tockenul. Am luat legatura cu cei de la ANAF pt.ca initial au spus ca nu suntem inscrisi in SPV. Au constatat ca este inscris in SPV si nu pot sa-mi spuna care este motivul pentru care nu putem accesa SPV din saga,. Ce ar trebui sa fac? Multumesc!
e factura
Re: e factura
Ce inseamna pentru tine "nu pot activa stickul"?
Daca pe calculator nu "vezi" stickul atunci nu ANAF-ul te poate ajuta, ci furnizorul de "stick".
Daca pe calculator nu "vezi" stickul atunci nu ANAF-ul te poate ajuta, ci furnizorul de "stick".
-
Stikul cu semnatura nu se vede pe calculator.Va logati cu certificatul pe anaf.ro si vedeti daca este in ordine.Introduceti firma d.voastra in saga si cand deschideti pagina,apare e factura.Dati clic si gata.Succes.Daca nu reusiti,cereti ajutor la un priceput in ale programului Saga.
Pentru StanescuE961
Daca tokenul nu este vazut pe calculator, atunci nu o persoana care cunoaste programul Saga il poate ajuta, ci furnizorul de certificat digital sau o persoana care se pricepe la calculator.
Daca tokenul nu este vazut pe calculator, atunci nu o persoana care cunoaste programul Saga il poate ajuta, ci furnizorul de certificat digital sau o persoana care se pricepe la calculator.