Mi-am modificat niște prețuri la produse începând cu data de 1.11.2024, dar dacă mă loghez cu date anterioare îmi ia prețul curent. Nu există un istoric al prețurilor?
Si am constatat că si transferuri vechi, care aveau alte prețuri, dacă incerc sa le salvez/printez acum, îmi iau prețul actualizat.
Adică, spre exemplu, daca se deteriorează arhiva fizică și trebuie reprintate transferuri vechi cu prețurile de atunci, chiar si logat la o dată din lunile trecute, preturile vor fi tot cele actuale si nu e corect.
Exista vreo solutie?
P.S.
Am trimis si un mail pe tema asta catre office, acum doua saptamani, dar n-am primit nici un raspuns, asa ca incerc si aici.
Multumesc!
Istoric prețuri produse Saga Web
- chirigiui509
Re: Istoric prețuri produse Saga Web
Întrebarea dumneavoastră trebuie (zic eu) completată și contextualizată. Nu am înțeles care este modul de ținere (tipul de gestiune), nici despre ce fel de transfer este vorba și n-am înțeles de asemenea ce fel de salvări/printări încercați să faceți.
Salvarea datelor nu se face cu "auditarea cantitativă" a informațiilor scrise/modificate/șterse prin urmare, indiferent de felul/data în care vă logați, tabela de articole (unde sunt prețurile, dacă despre asta este vorba) vă va arăta "poza momentului" sau și mai clar, ultimele valori introduse.
E greu de înțeles cum "vi se modifică prețurile" pentru "înregistrări istorice".
Salvările (istorice) la care faceți referire conțin și ele înregistrările făcute până la data generării arhivelor (e cumva logic). În plus, prevederea doctrinară este că înregistrările se fac cronologic.
Aș spune să mai aruncați o privire aici https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-44-schimbare-pret-de-vanzare-marfuri.html și poate că o să găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră.
Dacă nevoia de a ține o evidență a istoricului prețurilor derivă din cerința ANPC (...) ar fi recomandat să reanalizați și să reveniți cu un expozeu clar.
Dacă temerea dumneavoastră este legată de arhivă și modul ei de ținere ...aveți soluția web de la SAGA.
Succes!
Salvarea datelor nu se face cu "auditarea cantitativă" a informațiilor scrise/modificate/șterse prin urmare, indiferent de felul/data în care vă logați, tabela de articole (unde sunt prețurile, dacă despre asta este vorba) vă va arăta "poza momentului" sau și mai clar, ultimele valori introduse.
E greu de înțeles cum "vi se modifică prețurile" pentru "înregistrări istorice".
Salvările (istorice) la care faceți referire conțin și ele înregistrările făcute până la data generării arhivelor (e cumva logic). În plus, prevederea doctrinară este că înregistrările se fac cronologic.
Aș spune să mai aruncați o privire aici https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-44-schimbare-pret-de-vanzare-marfuri.html și poate că o să găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră.
Dacă nevoia de a ține o evidență a istoricului prețurilor derivă din cerința ANPC (...) ar fi recomandat să reanalizați și să reveniți cu un expozeu clar.
Dacă temerea dumneavoastră este legată de arhivă și modul ei de ținere ...aveți soluția web de la SAGA.
Succes!