SAGA WEB

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
bastuream

SAGA WEB

#1 Mesaj de bastuream »

Buna ziua, va solicitam ajutorul pentru preluarea datelor lunare ale unui client care opereaza in saga web, noi avand saga c normal.

Cum putem face importul? multumim,

tomac

Re: SAGA WEB

#2 Mesaj de tomac »

De ce nu lucrați pe web totul?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

paraschivl49

#3 Mesaj de paraschivl49 »

Am o societate pentru care folosesc Saga WEB, pentru partea de facturare, la care am 5 puncte de lucru unde facturez decat un singur serviciu.

Fiecare punct de lucru are casa de marcat si utilizator diferit si cont analitic separat (5311.01,...5311.05)

Doresc ca in functie de fiecare utilizator, atunci cand se tipareste bonul fiscal cu butonul Tipareste bon fiscal, sa se evidentieze incasarea direct in contul analitic, si fara a mai trece prin butonul Incasare.

Este posibil sa configurez astfel sistemul?

iosiff

#4 Mesaj de iosiff »

Buna ziua.
Nu are traba tiparirea bonului cu incasarea, deoarece se poate incasa prin banca ( POS ) si nu prin casa.
De configurat sa tina minte si analiticele la casa , doar daca fiecare utilizator are propria denumire a acelui serviciu, astfel incat, saga sa retina, ca la incasare serviciul 1 se incaseaza prin 5311.01

paraschivl49

#5 Mesaj de paraschivl49 »

Pai tot nu inteleg de ce nu se poate asocia tipariririi bonului, direct incasarea?

Daca plata se face prin POS, casa stie, ai optiune de incasare, si in functie de asta se poate alege contul de incasare.

La Market Line nu se merge pe principiul asta?

Scrie răspuns