Import Comenzi - materii folosite odata cu comanda

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
pentai

Import Comenzi - materii folosite odata cu comanda

#1 Mesaj de pentai »

Meniul Comenzi

Implementam importul automat dintrun ERP la comenzile realizate impreuna cu materialele specifice consumate real in productie si raportate de utilizatori.
In acest sens am dori sa importam totul in SAGA de la bun inceput.

Am citit aici https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-76-import-date.html si totul este foarte clar, doar ca din documentatie lipseste zona unde configuram materialele din consumuri aferente. :D

Cum pot fi aceastea definite astfel incat acestea sa poata fi importate odata cu comanda, vrem ca toate aceste date sa vina dintrun sistem ERP care gestioneaza in prezent productia.

Logic mi s-ar parea in interiorul <Linie> <LinieNrCrt>1</LinieNrCrt> </Linie> sa deschidem o acolada unde sa punem articolele pe rand doar ca nu ne prea dam seamana de sintaxa, terminologie etc.

Rugam ajutor.
Fişiere ataşate
materii prime.png
materii prime.png (153.98 KiB) Vizualizat de 1518 ori

tomac

Re: Import Comenzi - materii folosite odata cu comanda

#2 Mesaj de tomac »

Consumurile nu se pot importa din XML. Creați articole cu rețetă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

pentai

Re: Import Comenzi - materii folosite odata cu comanda

#3 Mesaj de pentai »

Mulțumesc mult pentru răspuns. Doar că articolele cu rețetă funcționează atunci când ai real posibilitatea că rețetă să fie la fel. In cazul pot varia în funcție de mai multe criterii.

Deci să înțeleg că nu e o problema de a cunoaște denumirile câmpurilor/coloanelor unde ar trebui făcut importul...pur și simplu e blocată sau nu exista această funcționalitate?

Scrie răspuns