la generare pdf imi apare mesaj This document enabled extended features in ADOBE READER

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
bartap

la generare pdf imi apare mesaj This document enabled extended features in ADOBE READER

#1 Mesaj de bartap »

VA ROG SA MA AJUTATI...AM STERS ADOBE READER...DIN CAUZA CAUTARILOR CU DECL 406, ACUM AM INSTALAT ADOBE READER NR 11.. SI CAND VREAU SA TRIMIT PDF LA ANAF, NU PREIA INFORMATIILE DIN BAZA DE DATE.IMI DA MESAJ ..THIS DOCUMENT ENABLED EXTENDED FEATURES IN ADOBE READER.,...VA MULTUMESC DIN SUFLET :)

bartap

Re: la generare pdf imi apare mesaj This document enabled extended features in ADOBE READER

#2 Mesaj de bartap »

AM CITIT UN MESAJ DE LA BRETANC271 CA ARE ACEEASI PROBLEMA..NU SE INCARCA DECL. CATRE ANAF...

ciucam288

Re: la generare pdf imi apare mesaj This document enabled extended features in ADOBE READER

#3 Mesaj de ciucam288 »

Pe scurt instalati/reinstalati java si reparati cu jarfix.
Pe lung cititi https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/ (incepeti de la final in sus)

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Pentru bartap
Incearca sa nu mai scrii integral cu majuscule, deoarece pe langa faptul ca ii greu de citit, ii si nepoliticos (reprezinta faptul ca urlii la noi). ;)

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Eroarea aceasta apare atunci când data și ora calculatorului sunt incorecte. Setați calculatorul pe fusul orar al României și setați-l să se sincronizeze automat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns