cod produs e-factura

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
neamtur

cod produs e-factura

#1 Mesaj de neamtur »

Buna ziua,
Avem activitate de service si lucram cu coduri produs. La facturi primite prin e-factura daca introduc codul produsului si acesta nu exista in baza de date programul nu ma atentioneaza ca trebuie creat codul respectiv. Astfel am situatia in care valoarea facturii din contabilitate difera de valoarea facturii din gestiune. Va rog introduceti posibilitatea de a recunoaste codurile din "articole" si nu doar denumirea produsului.
In plus in e-factura eu nu vad codurile produselor - furnizorul meu noteaza codurile produselor in "Identificator vanzator articol pentru linia 000200 :41287904800 ( cod produs 11 cifre)". Aceasta informatie nu este disponibila in program la importul facturilor prin modulul e-factura.
Alta problema legata de importul facturilor din e-factura - liniile cu valoare zero. Furnizorul meu acorda discount dupa vanzarea produsului - o linie cu valoare si cinci linii fara valoarea (accesoriile cu care vine produsul). Imaginati-va ce inseamna sa stergeti sau modificati ( din 371 in 609) 100 linii cu valoare zero.
O solutie la aceaste probleme m-ar convinge si pe mine ca digitalizarea "romanesca" poate fi un lucru bun. Momentan, mie imi este dublat/triplat timpul pentru inregistrarea unui NIR, iar verificarea gestiunii cu contabilitatea la final de luna este un chin.
Multumesc,
O zi frumoasa,

balazse246

Re: cod produs e-factura

#2 Mesaj de balazse246 »

Pe forum regasesti utilizatorii programului si nu echipa Saga, deci maxim ne putem da cu parerea despre sugestie.
Pentru a contacta echipa Saga, ai doua optiuni:
- chat, vezi aici: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
- e-mail, adresa il regasesti aici: https://www.sagasoft.ro/contact.php

hucecd

Re: cod produs e-factura

#3 Mesaj de hucecd »

Imi trimiti un xml pe mail si gasim o solutie.

Scrie răspuns