ID activare licenta nealocat
ID activare licenta nealocat
Buna ziua, am o mare rugaminte la voi!!!!!
Am cumparat o licenta pt. SAGA PS si nu am reusit sa introduc ID dat de calculator la instalare pe site, deoarece era campul blocat, apoi am dat salvare date, si am stricat totul.
Apoi am coborat si actualizare si programul initial si nu mai reusesc s fac nimic. Blocaj complet.
Am sters programul, l-am reinstalat si tot nu reusesc nimic. Are cineva vreun sfat?
Am cumparat o licenta pt. SAGA PS si nu am reusit sa introduc ID dat de calculator la instalare pe site, deoarece era campul blocat, apoi am dat salvare date, si am stricat totul.
Apoi am coborat si actualizare si programul initial si nu mai reusesc s fac nimic. Blocaj complet.
Am sters programul, l-am reinstalat si tot nu reusesc nimic. Are cineva vreun sfat?
- Fişiere ataşate
-
- saga.png (112.17 KiB) Vizualizat de 972 ori
- balazse246
Re: ID activare licenta nealocat
Nu prea inteleg pe site.
In mod normal, ai activat programul de pe desktop, adica ai introdus user si parola, si licenta s-a activat.
Incearca discuti cu un operator pe chat dupa ce te-ai autentificat pe site.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
In mod normal, ai activat programul de pe desktop, adica ai introdus user si parola, si licenta s-a activat.
Incearca discuti cu un operator pe chat dupa ce te-ai autentificat pe site.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
am incercat si pe chat..nici acolo nu pricep. Apoi am si scris. Insa ce nu inteleg, nu mai gasesc nici un nr. de tel. sa pot discuta cu un operator. Nu mai exista aceasta optiune?
- balazse246
Exista doar optiune pe chat sau e-mail, cel telefonic a fost desfiintat.
Sincer sa fiu, nu prea am inteles pas cu pas ce ai facut.
Ce intelegi prin "apoi am dat salvare date, si am stricat totul"? Ce ai stricat exact?
Activarea licentei nu se mai face pe site, ci pe calculator.
Sincer sa fiu, nu prea am inteles pas cu pas ce ai facut.
Ce intelegi prin "apoi am dat salvare date, si am stricat totul"? Ce ai stricat exact?
Activarea licentei nu se mai face pe site, ci pe calculator.
ok, pas cu pas.
1.Am cumparat licenta,
2. am primit user si parola,
3. am intrat pe site, m-am logat si am descarcat de acolo programul.
4. am instalat programul, mi-a cerut din nou user si parola si la accesare am primit mesajul care l-am postat deja.
5. am dezinstalat, inralat din nou, apoi inca o data am instalat doar actualizare....nimic, sunt tot in aceasta situatie de vreo 5 ore de scris si cautat solutii....
1.Am cumparat licenta,
2. am primit user si parola,
3. am intrat pe site, m-am logat si am descarcat de acolo programul.
4. am instalat programul, mi-a cerut din nou user si parola si la accesare am primit mesajul care l-am postat deja.
5. am dezinstalat, inralat din nou, apoi inca o data am instalat doar actualizare....nimic, sunt tot in aceasta situatie de vreo 5 ore de scris si cautat solutii....
- balazse246
Precis ai introdus corect user si parola?
cred ca suntem profesionisti aici ......nu-mi pun problema asta.
- balazse246
Lucrezi cu drepturi de admin pe calculatorul respectiv, precum nu lucrezi pe rdp?

- balazse246
Si cum ai rezolvat? Nu de alta, dar poate si altii patesc la fel.