Doua licente

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ichiml341

Doua licente

#1 Mesaj de ichiml341 »

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca pot pe acelasi calculator sa achizitionez doua licente, cu una sa lucrez local server server, iar cu cealalta sa pot intra pe alt server si sa lucrez server client. Multumesc!

herganiec

Re: Doua licente

#2 Mesaj de herganiec »

Nu e nevoie.. e de ajins pe un calcualtor o singura licenta.
instalezi programul Saga C prima data in c:\SAGA C 3.0\...
apoi incă o dată in c:\SAGA C 3.0 RETEA\
le faci scurtaturi la ambele programe pe descktop si unul e local.. iar celallat il configurezi pt retea cum ai nevoie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ichiml341

#3 Mesaj de ichiml341 »

Multumesc! Am deja o licenta pe calculator dar lucrez local si vreau sa lucrez si intr un server unde sunt alte firme inregistrate.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

nu poți avea 2 licențe pe același calculator.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

ciucam544

#5 Mesaj de ciucam544 »

tehnic pot exista mai multe licente pe acelasi calculator de la useri diferiti de saga dar este o risipa comerciala (cel mai des se intampla cand se schimba datele persoanei licentiate se creeaza alt cont saga pe aceeasi masina)

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

Da cu 2 useri, dar el a metionat la primul mesaj ca el vrea sa achizitioneze 2 licente pe acelasi calcualtor.. nu pe alte firme..

ciucam544

#7 Mesaj de ciucam544 »

pai a primit raspunsul corect.. nu e nevoie

Scrie răspuns