Buna ziua,
Am urmatoarea provocare:
1.Am instalat saga C (cu licenta proprie) pe calculatorul meu, lucrand in regim client/server (server fiind IP calculatorului meu); Mentionez ca am evidente contabile pt...n societati
2. Evidenta unei alte societati (n+1) poate fi tinuta, pe acelasi calculator/IP (al meu) in regim de web (WEB cu licenta SAGA, licenta fiind a societatii "n+1") (adica din societatile care apar la mine, majoritatea sa fie in regim "client/server , lucrate sub licenta mea si doar una singura - in regim "WEB"-sub licenta clientului meu, societatea "n+1")?
Daca este posibil, cum trebuie sa procedez?
procedura lucru saga WEB simultan cu SAGA client-server
-
retevois193
Re: procedura lucru saga WEB simultan cu SAGA client-server
Fiecare licență a programelor SAGA C si SAGA PS (contabilitate) include 3 licențe SAGA WEB, pentru 3 coduri fiscale.
Accesați contul de utilizator și apăsați butonul "Adaugă licență web".
Completați codul fiscal aferent societății, a cărei bază de date va fi migrată în web.
În maximum 24 de ore, veţi primi un email cu datele de conectare.
Migrați datele in WEB și configurați utilizatori cu drepturi de acces în funcție de responsabilități, conform pașilor din tutorialele video.
https://www.sagasoft.ro/saga-web.php
Accesați contul de utilizator și apăsați butonul "Adaugă licență web".
Completați codul fiscal aferent societății, a cărei bază de date va fi migrată în web.
În maximum 24 de ore, veţi primi un email cu datele de conectare.
Migrați datele in WEB și configurați utilizatori cu drepturi de acces în funcție de responsabilități, conform pașilor din tutorialele video.
https://www.sagasoft.ro/saga-web.php
Re: procedura lucru saga WEB simultan cu SAGA client-server
Se poate. Recomand sa faceti o instalare separata de saga (folder separat) si acolo sa adaugati societatea (n+1) si sa configurati legatura in sagaweb. Va trebuie cheia .RSA de la societatea n+1 si un cont deja creat in sagaweb.
Acuma se naste intrebarea - societatea (n+1) are deja baza de date in web sau trebuie sa o urcati dvs.
Oricum ar fii, dvs. trebuie sa aveti cheia .RSA a societatii (n+1) si un cont creeat de acces (mail+parola) asociat pt. acel CIF in sagaweb. Aceste date (cheia .RSA si linkul de acces) sunt trimise de Saga pe mail-ul de contact al acelei societati.
@retevois193 Ce explicati dvs. este configurarea sagaweb cu licenta web a contabilului, nu cu licenta web a clientului contabilului.
Acuma se naste intrebarea - societatea (n+1) are deja baza de date in web sau trebuie sa o urcati dvs.
Oricum ar fii, dvs. trebuie sa aveti cheia .RSA a societatii (n+1) si un cont creeat de acces (mail+parola) asociat pt. acel CIF in sagaweb. Aceste date (cheia .RSA si linkul de acces) sunt trimise de Saga pe mail-ul de contact al acelei societati.
@retevois193 Ce explicati dvs. este configurarea sagaweb cu licenta web a contabilului, nu cu licenta web a clientului contabilului.