Taxa de timbru verde - automatizare
Taxa de timbru verde - automatizare
Buna. Se poate seta automat taxa de timbru verde la produsele ce au greutatea salvata in Saga C? Adica imeidat dupa introducerea produsului, programul Saga sa introduca un nou rand numit Taxa Timbru Verde si sa fie in functie de greutatea produsului. Am vazut o setare de genul la taxa SGR. Multumesc.
- balazse246
Re: Taxa de timbru verde - automatizare
Cel mai bine trimite e-mail echipei Saga, doar ei pot decide daca il pot introduce sau nu.
Sa ne zici si noua de noutati.
Sa ne zici si noua de noutati.
Pe scurt, am cerut ajutorul celor de la Saga. Au incercat sa rezolve, dar teoretic se poate doar daca trimiteti baza de date catre ei. Am cerut un update dedicat pe care sa il aplicam, sau comenzi in linia de comanda care sa verifica unde este problema, fara sa trimitem baza de date. Pt ca raspunsul este "nu se poate", am renuntat.
Pacat ca in era digitalizarii si a automatizarilor, inca se mai lucreaza manual. Ne impiedicam in nimicuri. Asta e. Mergem inainte.
Pacat ca in era digitalizarii si a automatizarilor, inca se mai lucreaza manual. Ne impiedicam in nimicuri. Asta e. Mergem inainte.
- balazse246
Mergi la "articole" si introduci un articol de tip "taxa verde".
Dupa care te pozitionezi (tot la "articole") pe unul de tip "marfa", unde mergi la "detalii", iar la "ambalaj sgr/taxa verde" alegi acel articol (de tip "taxa verde").
Vezi daca asa functioneaza cum doresti.
Dupa care te pozitionezi (tot la "articole") pe unul de tip "marfa", unde mergi la "detalii", iar la "ambalaj sgr/taxa verde" alegi acel articol (de tip "taxa verde").
Vezi daca asa functioneaza cum doresti.
Multumesc pt sfaturi. Am primit aceleqsi instructiuni si de la saga. Pare totul simplu, chiar logic. Am urmat pasii, dar cand ajung sa selectez pe un produs la detalii, taxa verde, nu am nimic de selectat. Doar apare cu albastru fara nici un text. De aici nu am reuait sa trec mai departe. Am dat poze celor de la Saga, dar nu este solutie decat daca trimitem baza de date. Asa am fost informati.
- balazse246
Echipa Saga de obicei cere o salvare de baza de date pentru a vedea exact cum este configurat programul sau efectiv articolul in cauza.
Desi zici ca ai procedat la cele mentionate totusi zici ca "dar cand ajung sa selectez pe un produs la detalii, taxa verde, nu am nimic de selecta", ceea ce inseamna ca nu ai procedat cum am scris mai sus, adica "Mergi la "articole" si introduci un articol de tip "taxa verde"".
Ca sa poti la detalii alege ceva, o data trebuie creat.
Totusi sa te asiguri ca ai ultima actualizare a versiunii 596, precum la "tipuri de articole/servicii" sa ai "taxa verde".
Sa ne zici cum ai reusit.
Desi zici ca ai procedat la cele mentionate totusi zici ca "dar cand ajung sa selectez pe un produs la detalii, taxa verde, nu am nimic de selecta", ceea ce inseamna ca nu ai procedat cum am scris mai sus, adica "Mergi la "articole" si introduci un articol de tip "taxa verde"".
Ca sa poti la detalii alege ceva, o data trebuie creat.
Totusi sa te asiguri ca ai ultima actualizare a versiunii 596, precum la "tipuri de articole/servicii" sa ai "taxa verde".
Sa ne zici cum ai reusit.
Am acces la 11 calculatoare cu Saga in societati diferite, licente diferite. Am testat pe fiecare si am fost f atent la fiecare pas dat de Saga in instructiuni. Dar ajung la acelasi rezultat. Sunt f curios daca la cineva merge aceasta "miniautomatizare". Eu am renuntat sa mai insist. Le introducem mamnual, ca in anii '90. Si nu ne suparam. Asta e. Putina rigiditate in solutionarea unui aspect f important. Folosim si un alt program de contabilitate care face acest lucru, de aceea am insistat, dar licentele sunt pe o alta societate.