Salutare,
Vreau sa listez balanta si la momentul apasarii pe Tiparire se blocheaza programul.
blocare program la listare
Re: blocare program la listare
Probabil ca aveti o imprimanta de retea si nu mai raspunde. Setati ca imprimanta implicita "Microsoft Print To PDF" daca aveti, sau alta imprimanta. Restartati windows. Reincercati.
-
verdesm353
Re: blocare program la export in pdf
Buna ziua. Am o problema mare la generarea declaratiei 394. Ma arunca in Bios si apoi se blocheaza la generarea pdf-ului. Este o situatie de urgenta. Mai am o problema , la un client, la importul facturilor descarcate de pe platforme (functionale pana in 25 sept) primesc mesaj sa aleg locatia corecta. Nu inteleg care locatie. Multumesc
- balazse246
Verifica, ca fisierele pdf sa fie asocieta apliecatiei Adobe Acrobat Reader.
Un plus ar fi actualizarea programului, chiar daca ai ultima versiune.
Un plus ar fi actualizarea programului, chiar daca ai ultima versiune.
Cum adica va arunca in bios? Adica se reseteaza? Si ce legatura are saga? Pare ca aveti probleme de windows sau pc. Dati detalii despre cum lucrati de pe ce lucrati si de unde. PC, laptop, retea, stocare din retea, saga local, retea sau web, ce windows, ce saga samd.
- balazse246
Pentru ciucam544
Nu cred ca neaparat la "bios" s-a referit verdesm353, ci mai degraba la ecranul de "cmd", altfel n-ar fi vazut ca pdf-ul ii blocat.
Nu cred ca neaparat la "bios" s-a referit verdesm353, ci mai degraba la ecranul de "cmd", altfel n-ar fi vazut ca pdf-ul ii blocat.