marire camp Denumire articol/serviciu
marire camp Denumire articol/serviciu
Cum se poate mari campul pentru Denumire articol/serviciu? Trebuie facturat pentru un program al primariei si vor denumirea serviciului, programului si a beneficiarului. Daca completez la informatii suplimentare nu se vad in e-factura si refuza plata.
Re: marire camp Denumire articol/serviciu
de mărit nu se poate, dar poți face încă un rând nou și continui pe el.. la cant. și preț completezi cu 0.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Multumesc! nu se salveaza cu cantitate 0.
Completeaza la informatii suplimentare, dreapta jos. Eu acolo scriu ce se doreste sa apara in factura si tot ceea ce scrii acolo apare in factura.
acolo am completat dar in factura descarcata din SPV nu mai apar decât datele din prima coloană
-
stanescue731
Completati randul 2,cantitate 1 si pret 0.Asa o sa mearga.Asa le fac eu la fact.Oriflame.
Asta ziceam.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
@mirescu : nu stiu ce se intampla la tine, dar eu in SPV daca descarc pdf factura trimisa apare ce am scris la informatii suplimentare, chiar acum am verificat din nou, crezand ca nu mai apare dupa cum zici.
-
stanescue731
Pai inainte de validarea facturii,dati ori vizualizare,ori tiparire si vedeti ce iese,nu are cum sa scrieti ,,una sa iasa alta,,.
- balazse246
Pentru mirescum
Fa un test, dupa ce la nivel de articol ai completat datele din coloana "informatii suplimentare", mergi la "tiparire" si in partea de sus verifici sa utilizezi "formular facturi 1", iar la "configurare" (fila din partea de jos) -> "setari factura" sa fie bifate "informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse" si "informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse", iar daca mergi la "e-facturi" -> "configurare" -> "formular de tiparire pt preluarea datelor de facturare in lei" sa fie selectat "formular facturi 1".
Verifica acum, daca pe e-factura iti apare sau nu informatiile in cauza.
Fa un test, dupa ce la nivel de articol ai completat datele din coloana "informatii suplimentare", mergi la "tiparire" si in partea de sus verifici sa utilizezi "formular facturi 1", iar la "configurare" (fila din partea de jos) -> "setari factura" sa fie bifate "informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse" si "informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse", iar daca mergi la "e-facturi" -> "configurare" -> "formular de tiparire pt preluarea datelor de facturare in lei" sa fie selectat "formular facturi 1".
Verifica acum, daca pe e-factura iti apare sau nu informatiile in cauza.