Buna ziua,
Anterior, utilizam licenta pe un alt calculator, calculator pe care importam fisiere XLSX in saga C, in meniul Intrari/Iesiri/Articole/ etc.
Recent, am mutat licenta pe un nou dispozitiv, windows 11, cu Saga C instalata.
La incercarea de a importa fisiere XLSX, fisiere pe care inainte le importam cu succes, dupa ce selectez fisierul care se doreste a fi importat, fie apare cursorul cu semn de incarcare si ramane asa, fie se inchide Saga C. Pentru moment, am salvat fisiere xlsx in formatul xls, format care functioneaza.
Pe termen lung, doresc sa pot importa fisierele in format XLSX, deoarece asa le primim de la partenerii nostri. Varianta de Save as in format XLS nu este o optiune deoarece se pierd informatii din celule. Orice sugestie/ajutor este binevenita.
Va multumesc!
Import fisiere XLSX
Re: Import fisiere XLSX
Probabil asta e cauza, informatiile extra care nu sunt acceptate de saga. Celulele trebuie sa contina formatul exact care trebuie importat in baza, text, lungime, tip caracter. Dvs. trebuie sa setati salvarea din office in asa fel incat sa fie accteptata. Acea setare se poate memora. E o chestie de office. Dati detalii la ce informatie aveti si ce se pierde la salvare si vedem ce solutii puteti gasii.
Salutare,
Scuze raspunsul meu intarziat. Folosesc fisier XLSX cu continut de tip number/text, nimic special. Acelasi fisier XLSX se importa fara probleme pe un alt desktop, in schimb, pe PC-ul in cauza, nu se incarca datele din fisierul XLSX, ramane intr-un "loop" fara a afisa continutul ce se doreste a fi importat.
Scuze raspunsul meu intarziat. Folosesc fisier XLSX cu continut de tip number/text, nimic special. Acelasi fisier XLSX se importa fara probleme pe un alt desktop, in schimb, pe PC-ul in cauza, nu se incarca datele din fisierul XLSX, ramane intr-un "loop" fara a afisa continutul ce se doreste a fi importat.
Pai si dece aveti impresia ca saga se conformeaza dupa standardele MS office ? Setati acel PC in cauza cum aveti setat si pe alt desktop ! Altfel nu mai folositi MS office... folositi alta suita, LibreOffice de exemplu.