trimitere factura pe mail in saga PS
trimitere factura pe mail in saga PS
Ar trebui modificat si in saga PS sa se poata transmite factura pe mail. Acum se trimite doar instiintare de emitere factura
Re: trimitere factura pe mail in saga PS
Si din SAGA C tot notificare se transmite.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
In Saga c, in fereastra iesiri exista buton pt a putea trimite factura in format pdf direct, asta doresti sa se implementeze ?
Keep Walking!
Pentru GagiuM936
Unde exista acel buton? Exista un buton "trimite notificare pe mail cu factura curenta" doar.
Pentru BadicutL
Poti lista factura in format pdf utilizand o imprimanta virtuala (aici gasesti link: http://www.sagasoft.ro/linkuri.php) sau la tiparire sa alegi "pdf" si il salvezi intr-un anumit loc si se poate transmite prin e-mail fisierul.
O varianta mai complexa este sa generezi fisierul pdf, dupa care sa apesi pe butonul "trimite notificare pe mail cu factura curenta" si atasezi fisierul generat, astfel nu mai trebuie sa cauti datele clientului, precum sa scrii un anumit text.
Unde exista acel buton? Exista un buton "trimite notificare pe mail cu factura curenta" doar.
Pentru BadicutL
Poti lista factura in format pdf utilizand o imprimanta virtuala (aici gasesti link: http://www.sagasoft.ro/linkuri.php) sau la tiparire sa alegi "pdf" si il salvezi intr-un anumit loc si se poate transmite prin e-mail fisierul.
O varianta mai complexa este sa generezi fisierul pdf, dupa care sa apesi pe butonul "trimite notificare pe mail cu factura curenta" si atasezi fisierul generat, astfel nu mai trebuie sa cauti datele clientului, precum sa scrii un anumit text.
Ultima oară modificat Dum Oct 12, 2014 7:31 pm de către balazse, modificat 1 dată în total.
@balazse
Daca folosesti butonul despre care vorbeai, se va genera o factura in format pdf, atasata direct in mail ... despre asta vorbeam, nu inteleg ce am zis gresit
Daca folosesti butonul despre care vorbeai, se va genera o factura in format pdf, atasata direct in mail ... despre asta vorbeam, nu inteleg ce am zis gresit
Keep Walking!
Pentru GagiuM936
Imi cer scuze, eu asa stiam pana acum ca nu se ataseaza si fisierul pdf cu factura, ci doar textul.
Am si modificat postarea.
Imi cer scuze, eu asa stiam pana acum ca nu se ataseaza si fisierul pdf cu factura, ci doar textul.

Am si modificat postarea.
exact in saga c se ataseaza si factura. este mult mai usor sa trimit factura automat catre client decat sa generez factura si sa o trimit pe mail. Am facturi genereate automat de program. Necesita mult timp si f mare atentie sa nu trimit factura catre un alt client.
Din saga C iesiri in valuta nu s-ar putea introduce aceasta optiune pentru a trimite factura?
Situatie rezolvata.
Multumim
Multumim