template vechi factura - PRO !

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
grigorem33

Re: template vechi factura - PRO !

#16 Mesaj de grigorem33 »

Pana acum va ca se aplica cu succes “chelul nu e chel destul daca nu e si fudul !” (nu am injurat pe nimeni, daca asa se intelege)

Stimate @Administrator, dvs sunteti constrient ca nu ati facut altceva decat sa imi adresati mie clientul dvs cat si altor zeci/sute de alti clienti care v-au comunicat faputl ca nu sunt de accord cu acel template de factura cuvinte jignitoare precum “utilizatori inerti, inadaptabili, fara logica, fara gust sau comunistoizi.” ?

Va puteti identifica printr-un nume/functie? Ar fi interesant de vazut cum comenteaza/catalogheaza raspunsul dvs cineva din conducerea firmei.

SAGA este ceea ce este in primul rand datorita clientilor, programul a evoluat sub indrumarea celor care il folosesc si care va platesc salariul (in schimb ii jigniti), adica a celor pe care dvs ii numiti “inerti, inadaptabili, fara logica, fara gust sau comunistoizi”

Nu trebuie sa iti spui astfel de pareri in public, daca ai fi cunoscut cuvantul DIPLOMATIE ai fi fost in stare sa spui ca nu se poate d.v.p.d. tehnic, ca este mai greu de realizat..etc, o ineptie de genul asta dar spusa frumos si nu mai era atata caz pe aceasta tema, clientii “inerti, inadaptabili, fara logica, fara gust sau comunistoizi” intelegeau (desi avand atatea cereri puteati si mai simplu sa reintroduceti acel format si gata..cazul era rezolvat, va bucurati de aprecierile tuturor)

Dar pentru unii e mai simplu sa injure si sa dea cu pumnul !

Nu trebuie sa stergi acest post, voi sterge eu intrebarea dar sa o mai lasam putin, poate vad si alti clienti ce parere aveti despre ei .

@septimiuv am achizitionat o licenta a acestui program in mare parte pentru a avea acces la acest forum, impresia mea era ca aici gasesc oameni draguti care se ajuta intre ei (sper ca sunt astfel de oameni aici) si sper ca tu nu esti un “esantion reprezentativ” pentru utilizatorii acestui forum – ar fi grav, m-as simti inselat/pacalit si as vrea sa imi primesc banii inapoi

A TE PLANGE este una…A ADUCE UN ARGUMENT este alta, nu ma plang de nimic, ai inteles gresit spre deloc ! Poate am vrut sa scriu 200 de facturi si am scris gresit 2000, oricum nu are importanta numarul, pot fi 200, 2000 sau 20000, poate nu am nici o astfel de factura printata si am vrut doar sa sustin aceasta cauza, nu ai de unde sa stii, este vorba de PRINCIPIU, daca puteai sa vezi si dincolo de 200/2000/20000 poate mai era o sansa sa intelegi macar un pic.
Sa stii ca suntem doar 2 (doua persoane), nu mai are rost sa vorbim despre firme/cifre, poate este ceva mai complex si nu are rost sa iti povestesc despre modelul de business adoptat, fiecare face ce vrea/cum vrea/cum crede etc.

In alta ordine de idei nu conteaza cifra de afaceri, nu poti cumpara cu ea bun-simt, creier si altele iar la problemele contabile nu poti rade dar nici o opinie nu poti formula, fie ea pertinenta sau mai putin pertinenta.

@balazse desi nu cred in sincerele scuze, mentionez totusi ca este apreciata diplomatia, iese in evidenta in acest context (poate invata si @Adiministrator ceva)

@ferenta hai ca nu zici ca te ignor, spune-ne te rog cum ai caclulat 2000 : 100 si apoi la 3 sau 100 : 3 si ulterior pe 2000 la rezultatul 100 : 3 ?
Am intrat pe acest forum avand niste pareri si asteptari dar se pare ca deocamdata stau doar sa acord consultanta despre cei sapte ani de .. unde nu-s !

Am intrat pe acest forum avand niste pareri si asteptari dar se pare ca deocamdata stau doar sa acord consultanta despre cei sapte ani de .. unde nu-s !

Administrator

#17 Mesaj de Administrator »

Problema principala este ca nu ai inteles cu ce ne ocupam noi. Crezi ca daca ai cumparat un drept de folosinta al unui program poti sa ceri imperativ ca acesta sa se adapteze nevoilor tale. Citeste licenta de utilizare. Nu-ti convine, iti iei alt program. Acum nu-mi mai convine mie, deci tot acolo ajungem - iti iei alt program.
Nu ai inteles nici macar ce-i cu forumul. Faptul ca ai postari stupide e normal sa fie taxat ca atare, ca poate inveti ceva. Ca nu intelegi nimic din asta si mai devii si obraznic, nu-i ok - iti iei ban.

ferenta

#18 Mesaj de ferenta »

grigorem33 scrie: @ferenta hai ca nu zici ca te ignor, spune-ne te rog cum ai caclulat 2000 : 100 si apoi la 3 sau 100 : 3 si ulterior pe 2000 la rezultatul 100 : 3 ?
Am făcut calculul cam ca în poanta de mai jos, cu care, poate reuşesc să te determin să laşi frustrările deoparte şi să te bucuri de tot ce este în jurul tău!Şi-aşa viaţa-i scurtă... :)

"La un azil de nebuni se decide ca o comisie să facă evaluarea celor internaţi acolo, iar la cei care se va constata că merg spre ok, să fie lăsaţi să meargă acasă.Zis şi făcut.
Intră prima persoană, iar comisia întreabă cât face 7x7.Răspunsul a fost "joi".Indignată, comisia trimite pacientul înapoi în spital, că mai are nevoie de tratament.
Intră a doua persoană.Aceeaşi întrebare, cât face 7x7.Răspunsul a fost "14".Comisia declară că este pe aproape cu răspunsul şi decide că poate merge acasă, că este pe calea cea bună.
Intră a treia persoană.Aceeaşi întrebare, cât face 7x7.Răspunsul a fost "49".Foarte încântată de răspunsul corect, comisia decide că pacientul poate merge acasă, dar nu înainte de a explica modul în care a făcut calculul.La care pacientul a zis că a tras cu urechea la uşă, când ceilalţi doi pacienţi erau la interviu, aşa că l-a împărţit pe "joi" la "14" şi aşa i-a dat "49". :P
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Închis