De exemplu: Receptionez o factura intrare: 10 lei, iar la intrari la "activitate" scriu 001.001.Am definit in grupe: 001.001 ( ptr mine este o lucrare)
Cand verific la Situatia aprovizionari ( aici intervine o casuta :filtrare(toate activitatile)- aici caut 001.001, iar asa imi arata ce am cumparat si ptr. ce lucrare.
Cand vreau sa verific situatia stocului, nu mai apare casuta:filtrare-, deci nu arata 001.001.
Intre timp mai pun in bonuri de consum unele produse, si la sfarsitul lunii nu am posibilitatea de a verifica situatia stocului ramas la acea lucrare.
Se poate rezolva sugestia mea?
Multumesc
Sugestie casuta filtrare(toate activitatile)in situatie stoc
Re: Sugestie casuta filtrare(toate activitatile)in situatie
Da se poate - vă creați grupe la articole. În situațiile stocurilor nu e relevantă activitatea ci grupa stocului. Activitățile (grupele acestora) au relevanță la venituri și cheltuieli.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Din pacate nu inteleg ce mi-ati scris.
Am creat in articole grupele, dar la situatie stoc cand aleg la Toate grupele grupa mea, nu-mi afiseaza nimic.
Cei de la Saga au raspuns:"Activitatea se poate asocia in contabilitate (notelor contabile) si nu in gestiune (unei miscari de stoc)."

Am creat in articole grupele, dar la situatie stoc cand aleg la Toate grupele grupa mea, nu-mi afiseaza nimic.
Cei de la Saga au raspuns:"Activitatea se poate asocia in contabilitate (notelor contabile) si nu in gestiune (unei miscari de stoc)."
Se crează grupe în Fișiere - Activități/Grupe - pagina articole. Grupele respective se asociază articolelor în Fișiere - Articole coloana grupe.
Activitățile sunt ceva distinct față de grupe și se asociază, așa cum corect vi s-a răspuns de la firmă, articolelor contabile și se utilizează în special la venituri și cheltuieli. La intrări/ieșiri, dar nu la stocuri.
Activitățile sunt ceva distinct față de grupe și se asociază, așa cum corect vi s-a răspuns de la firmă, articolelor contabile și se utilizează în special la venituri și cheltuieli. La intrări/ieșiri, dar nu la stocuri.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Functioneaza!. Super
Daca introduc in fisiere -grupe, atunci imi arata si la situatie stoc cantitate intrata/iesita.
Multumesc frumos.

Daca introduc in fisiere -grupe, atunci imi arata si la situatie stoc cantitate intrata/iesita.
Multumesc frumos.