Pentru evitarea erorilor datorate transferurilor simultane de date din MarketLine către SAGA, vă propun spre analiză oportunitatea dezvoltării unei funcții dedicate/automatizate de transfer.
Astfel, funcția cu parametru "data" sau "perioada" apelabilă din linie de comandă sau printr-un cron, ar rezolva problema acceselor/scrierilor simultane, operarea făcându-se manual sau automatizat.
Ceva de tipul
..\MarketLine\System\MarketLine.exe /t /<<data_start>>-<<data_end>>
Sigur, acolo unde există instalată o singură instanță MarketLine, problema nu apare (iar propunerea mea poate părea stupidă).
Dacă există două sau mai multe case de marcat, fiecare cu propriul sistem MarketLine sau o rețea de magazine (...cazurile la care fac referire), problema transferului devine spinoasă.
Vă mulțumesc anticipat pentru susținere, soluții alternative sau critici constructive.
MarketLine - programarea transmiterii datelor
- chirigiui509
-
Re: MarketLine - programarea transmiterii datelor
Multi operatori mai uita sa dea transferul vanzarilor in cate o zi sau il dau si mai apare un client ratacit care mai vrea ceva si uita sa mai dea inca un transfer de vanzari cu acel bon, ramanand vanzari nedescarcate.
Partea de setare automata a transferului de vanzari din MarketLine / PubLine, ar fi utila.
Poate s-ar putea pune o conditie ca la intrarea in MarketLine / PubLine acesta sa verifice daca exista vanzari netransferate din date anterioare datei curente, sa le transfere automat si dupa aceea sa se deschida interfata de vanzare.
O alta varianta as propune ca atunci cand deschidem interfata de vanzare MarketLine sau PubLine, programul sa verifice daca exista vanzari netransferate din date anterioare datei curente, sa apara un mesaj de confirmare "EXISTA VANZARI ANTERIOARE NETRANSFERATE" cu optiune a de: 'TRANSFER DATE" sau "IGNORA".
Acum imi dau si eu cu parerea ca la fotbal ca e usor de dat sugestii dar de realizat este un pic de munca.
Multumesc!
Partea de setare automata a transferului de vanzari din MarketLine / PubLine, ar fi utila.
Poate s-ar putea pune o conditie ca la intrarea in MarketLine / PubLine acesta sa verifice daca exista vanzari netransferate din date anterioare datei curente, sa le transfere automat si dupa aceea sa se deschida interfata de vanzare.
O alta varianta as propune ca atunci cand deschidem interfata de vanzare MarketLine sau PubLine, programul sa verifice daca exista vanzari netransferate din date anterioare datei curente, sa apara un mesaj de confirmare "EXISTA VANZARI ANTERIOARE NETRANSFERATE" cu optiune a de: 'TRANSFER DATE" sau "IGNORA".
Acum imi dau si eu cu parerea ca la fotbal ca e usor de dat sugestii dar de realizat este un pic de munca.
Multumesc!
-
Eu vad o cale sa poți importa din saga vânzările din Market/Pub similar import Fgo
-
Este un mare plus daca se poate implementa.
In felul asta suntem siguri ca se face transferul la timp.
Ma bucur foarte mult cand se aduc imbunatatiri acestui program asa de simplu dar foarte eficient.
Este exact ce trebuie.
In felul asta suntem siguri ca se face transferul la timp.
Ma bucur foarte mult cand se aduc imbunatatiri acestui program asa de simplu dar foarte eficient.
Este exact ce trebuie.