Optiune pentru ascunderea automata a acticolelor cu stoc zero

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Închis
lexmedia

Optiune pentru ascunderea automata a acticolelor cu stoc zero

#1 Mesaj de lexmedia »

In urma cu doi ani, intrebam in sectiunea diverse daca se pot ascunde, la operare - pe iesiri - articolele cu stoc zero. Nu mi-a raspuns nimeni, nici macar nu am fost bagat in seama... :D

Totusi, problema ramane actuala si mi se pare o chestiune foarte importanta, si cu siguranta nu este nici greu de implementat. Practic, o bifa in configurarea societatii si codul aferent de filtrare a listei de articolelor afisate in ecranul de iesiri, ar rezolva aceasta problema.

Editarea articolelor si bifarea optiunii de blocare este in regula, dar este in regula cand ai 10-20-30 de articole... dar cand ai cateva sute sau poate chiar o mie, e o problema. Asta mai ales daca pe viitor ai intrari, pentru ca va trebui cel mai probabil sa re-editezi articolul pentru a scoate bifa de blocare...

paturcai

Re: Optiune pentru ascunderea automata a acticolelor cu stoc zero

#2 Mesaj de paturcai »

Cred ca daca era simplu si cei de la SAGA aveau timp s-ar fi implementat mai demult.
Sa nu credeti ca cei de la SAGA nu citesc forumul.
Face parte din "rugaciunea de dimineata" :)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

munteanua128

#3 Mesaj de munteanua128 »

si eu am o gramada de chestii cu stoc 0 ce nu vor mai reveni si scot 10 pagini cand listez

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

cand listati stocurile aveti filtre sus in stanga.. un zero taiat ia vedeti ce face..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

rosianv

#5 Mesaj de rosianv »

ar fii util pretul cu tva.

Închis