Tip operatii SAGA PS

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
sandum421

Tip operatii SAGA PS

#1 Mesaj de sandum421 »

Am o sugestie pentru SAGA PS. Cred ca ar fi mai potrivit ca tipul operatiei sa fie in partea de jos a ecranului. Sunt unele facturi care au mai multe tipuri de operatii si astfel se va putea inregistra factura o singura data cu mai multe pozitii in partea de jos. La momentul actual este nevoie sa inregistrez de mai multe ori o factura in functie de cate tipuri de operatii contine. Multumesc.

stroer1948

Re: Tip operatii SAGA PS

#2 Mesaj de stroer1948 »

Subscriu.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

și încă o propunere... la import din e-factura să se poată alege completarea automat și tip operație (dacă acel furnizor există) cum apar acolo la configurare la SAGAPS și C.. celelate 3 opțiuni.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Problema este că acel tip este preluat la plată. Și când s-ar da în plată o factură cu tipuri multiple ar fi o întreagă discuție despre cum se alocă acea plată. Cât la un tip cât la altul.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

la SAGA PS cand import e-factura tip operatie il completez eu la intrari. apoi validez factura.
cand fac plata TOTDEAUNA ramane acelasi tip operatie pus in factura. Deci ar fi de un real ajutor să se preia la import e-factura si ultimul tip de operatie de la acelasi furnizor...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

draghicig37

#6 Mesaj de draghicig37 »

Propunerea lui SANDUM421 ar fi utilă la leasing. Porsche Lesing emite o singură factură care conține rata de capital și dobânda. Pfa-urile au obligația să evidențeze în mod distinct aceste operații. Vezi: Tip operații 4 și 5

balazse246

#7 Mesaj de balazse246 »

Nu se poate rezolva tehnic, vezi cele mentionate de TomaC.

Scrie răspuns