Buna ziua.
Am intalnit in ultima vreme multi inspectori ITM care solicita evidentierea separata a tipurilor de ore pe statul de plata.
Adica in pdf-ul pe care il tiparim ei solicita sa fie rubrica separata pentru ore suplimentare, ore de weekend, ore sarbatoare legala, etc.
Nu am gasit in legislatie sa fie speficat acest lucru. Saga cumuleaza toate orele si sumele intr-o singura rubrica.
Se poate face ceva in sensul acesta?
Multumesc.
Evidentiere tip ore stat plata
Re: Evidentiere tip ore stat plata
De ce pe stat de plata? Poti sa le pui la dispozitie pontajul si daca vor fluturasul.
Nu e suficient. Am cerut un raspuns in scris de la inspectia muncii si am primit unul care ocoleste subiectul. Ramane in continuare la discretia inspectorilor 
- balazse246
Daca ar fi dupa unii inspectori, sau discretia lor, atunci statele de plata n-ar incape nici macar pe un format A3, ci pe format A2.
Daca poti dovedii datele, indiferent ca apare pe stat sau detaliat pe fluturas (atasat la stat de plata), trebuie sa il accepte.
Daca poti dovedii datele, indiferent ca apare pe stat sau detaliat pe fluturas (atasat la stat de plata), trebuie sa il accepte.