Intrari valuta- facturi asociate transport

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
dogarua222

Intrari valuta- facturi asociate transport

#1 Mesaj de dogarua222 »

La Intrari valuta, avem nevoie sa introducem data corecta a Facturilor asociate transport. In prezent nu ne permite acest lucru, mesajul este ca ~ data facturii nu poate fi anterioara lunii curente.
In aceasta situatie aceste facturi asociate se dubleaza in declaratia catre ANAF: odata cele descarcate din SPV cu data corecta, si inca o data cele asociate, care au alta data(incorecta pentru ca nu ne permite Saga sa o introducem pe cea corecta).
Multumesc.
0723733420
Ultima oară modificat Joi Feb 27, 2025 10:15 am de către dogarua222, modificat 1 dată în total.

pomparaus

Re: Intrari valuta- facturi asociate transport

#2 Mesaj de pomparaus »

Nu o asocia si gata, lucrezi o singura data fc.de transport din SPV.

dogarua222

#3 Mesaj de dogarua222 »

Cand fac NIR e necesar sa asociez facturile de transport.
Campul data factura(din facturi asociate) trebuie modificat: sa permita orice data de emitere anterioara datei curente.
Va rog!

casotav349

#4 Mesaj de casotav349 »

O factura importata din e-factura dar si asociata la facturi transport, va aparea de doua ori in fisa furnizorului!!!
Daca anulez importul nu o vad in intrari-valuta, unde se poate vedea soldul dupa vechime!

balazse246

#5 Mesaj de balazse246 »

In acest caz, vei introduce factura manual la facturi asociate, iar la e-factura vei alegele anulare pentru import.

gheorghitam217

#6 Mesaj de gheorghitam217 »

buna ziua,
la import marfa , introduc factura asociata transport ( in lei, firma din Romania ) , si la nota contabila imi apare si tva calculat la aceasta factura.Nu-mi dau seama unde gresesc.
multumesc

tomam76

#7 Mesaj de tomam76 »

Buna ziua, factura de transport pentru o achiziție intracomunitara este importata din e-factura, cu un ID încărcare SPV . O asociez intrării în valuta și o șterg din intrări (acolo unde s-a dus venita din e-factura) ca sa nu se dubleze în jurnal. Dar după ce o șterg, apare din nou pentru descărcare în e-factura. Pot sa ii dau anulare sau preluare ca și prima data. O data descărcată, pot sa dau anulare când apare a doua oara în e-factura? Va mulțumesc frumos pentru răspuns!

septimiuv

#8 Mesaj de septimiuv »

Da, poți.

Scrie răspuns