EXCEL IN VARIANTA WEB

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
partalh114

EXCEL IN VARIANTA WEB

#1 Mesaj de partalh114 »

Buna ziua,
anumite situatii care se genereaza in format excel (situatie furnizori sau clienti neplatiti respectiv neincasati, cheltuieli venituri in avans) nu sunt de fapt un excel deoarece nu poti face totaluri pe coloane. Iar in situatia venituri/cheltuieli in avans nu se mai poate face nici o selectie sa se afiseze doar cele neincheiate.

balazse246

Re: EXCEL IN VARIANTA WEB

#2 Mesaj de balazse246 »

Cand ai generat fisierul excel si s-a deschis, iti apare in mesaj cu galben cu "protected view" (adica nu te lasa sa modifici nimic), dar daca apesi pe "enable editing" atunci poti face ce doresti.
Pentru cele cu avans, cel mai bine contacteaza echipa Saga, doar ei pot efectua modificari.

partalh114

#3 Mesaj de partalh114 »

Multumesc pentru raspuns, dar nu la acest aspect atrageam atentia.
Nu mi-a aparut aceasta avertizare cu galben. De altfel eu nu doream o modificare, era vorba doar de generarea unei situatii in excel pentru verificare si posibiltatea de a utiliza functiile excel respectiv de a aduna sumele de pe coloana.

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Eu folosesc Microsoft Office si acolo apare acea avertizare, acum daca folosesti alta aplicatie acolo nu stiu ce sa zic.
Pana la urma ai contactat echipa Saga?

tatard

#5 Mesaj de tatard »

excel.png
excel.png (47.88 KiB) Vizualizat de 4016 ori
am generat EU o situatia furnizori neachitati. este excel excel...
doar ca implicit vine fara vizualizare "gridlines"
si da... arata rau de tot (am observat asta si daca dau tiparire tichete de masa in excel) - dar se poate prelucra

Scrie răspuns