Ceea ce doresti tu dpdv technic cred ca este mai greu de rezolvat, cred eu.
Presupun ca in program este introdus o singura comanda pentru butonul "import articole si cantitate din fisiere", iar daca s-ar realiza ceea ce doresti este posibil ca pentru fiecare meniu ar trebui creat o comanda separata, deoarece acest import cu date suplimentare s-ar putea introduce in mai multe meniuri (ex: iesiri, intrari).
La fel este si cu sortarea, functioneaza doar pe o singura coloana, desi in meniul "stat salarii" ar fi optim sa se sorteze dupa "nume" si "prenume" si doar dupa una sau dupa cealalta.
Dupa parerea mea la iesiri s-ar putea introduce si un buton "selectie rapida", la fel ca si la transfer sau bon de consum, unde s-ar pute sorta produsele dupa tip de articol, gestiune si grupa de articol. Asta ar ajuta cand facturezi mai multe pozitii.
Suport program transfer automat
- danilevicis
Re: Suport program transfer automat
Pentru balazseAm vorbit cu cei de la Saga. Nu au in vedere suport automat pentru introducerea pretului de vanzare.
Pentru balteanuc692. Ai avut dreptate, era o problema, aveam setate doua gestiuni pe acelasi cod de gestiune in ecranul Gestiuni, de asta nu aparea pretul de vanzare. Multumesc pentru intentie si ajutor.
Pentru balteanuc692. Ai avut dreptate, era o problema, aveam setate doua gestiuni pe acelasi cod de gestiune in ecranul Gestiuni, de asta nu aparea pretul de vanzare. Multumesc pentru intentie si ajutor.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic