Buna ziua,
Doresc sa am posibilitatea de a personaliza documentele emise in SAGA (facturi/avize/NIR....) prin introducerea unei sigle (proprii, editabile in programele uzuale gen Word sau Paint) in antetul acestor documente. In principiu nu ar trebui sa fie complicat, dar m-ar ajuta prin impactul sporit, al acestor documente personalizate astfel, asupra clientilor. Daca Saga are niste formulare prestabilite editabile ( sa zicem Formular factura 1) care sa fie accesibile, si considerati ca aceasta personalizare nu afecteaza integritatea datelor, functionalitatea programului, s.a.m.d va rog sa-mi spuneti unde este situat acest formular.
Multumesc
Personalizare documente SAGA
Re: Personalizare documente SAGA
Se poate introduce o siglă pe facturi și avize, nu pe NIR.
Sigla se inserează în ecranul de tipărire. Apăsați "Tipărie" în ecranul ieșiri și la "Configurare formular" aveți posibilitatea de a alege sigla dorită.
Sigla se inserează în ecranul de tipărire. Apăsați "Tipărie" în ecranul ieșiri și la "Configurare formular" aveți posibilitatea de a alege sigla dorită.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am incercat insa oricum as salva sigla (bmp monochrom, tif, jpg... la incarcare devine minuscula. Cum ar trebui sa fie acest logo (dimensiune, format, pixeli)? Multumesc pentru raspuns
-
Am reusit. Merge incarcat un logo suficient. Multumesc